dimarts, 19 d’abril de 2011

SANT JORDI A CONSTANTÍDissabte dia 23 d'abril diada de Sant Jordi ,
actuarem a Constantí  (davant l'Ajuntament) a les 17'30h  i si plou al Poliesportiu
 Us oferirem l'espectacle:
"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"

Apa doncs ja ho sabeu a passar-ho be....!

dijous, 14 d’abril de 2011

2º edició de "La veu em frisa"Hospital universitari sant Joan de Reus


Policlinica Comarcal del Vendrell

 El director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Jordi Agràs, ha  presentat la segona edició de "La veu em frisa", un projecte literari que té l’objectiu d’apropar la literatura a col·lectius de persones que tenen més dificultats per accedir-hi.

El projecte es desenvolupa cada any amb motiu de Sant Jordi, i aquest any, per raons organitzatives, es concretarà en una programació d’activitats que tindrà lloc durant el proper dia 21 d’abril. Enguany La veu em frisa consistirà en 10 espectacles de titelles a 8 centres sanitaris de Tarragona, Reus, Valls, Vila-seca, el Vendrell i Salou. Al llarg del matí i de la tarda, les companyies Genovesa, L’Invisible Titelles, Forani Teatre i Xoi Mangoi duran a terme actuacions adreçades tant a nens i nenes com a adults hospitalitzats o residents en aquests centres.
 L'Invisible estarà al Hospital Universitari Sant Joan de Reus pel mati fent dues funcions una per nens i l'altre per adults i per la tarda a la Policlinica Comarcal del Vendrell   amb una versió molt especial de: "la veritable història del rei que tenia el nas vermell"

dimarts, 12 d’abril de 2011

REPORTATGE A TELEVISIÓ TAC12 VALLS
Reportatge a TV TAC12 Valls l'actuació es va realitzar al col.legi Claret de Valls el dia 9 d'abril de 2011

dilluns, 4 d’abril de 2011

ACTUACIÓ A VALLS

ACTUACIÓ A VALLS
DIA 9 D'ABRIL
 COL.LEGI CLARET
 A LES 17h