dijous, 28 de juliol de 2011

TALLER DE TITELLES A LA FIRA DE MONT-ROIGAquest es l’any del centenari de l’arribada de l’ artista Joan Miró a Mont-roig del Camp (1911 -2011) Miró arribà a Mont-roig per curar-se d’unes febres tifoides i es aquí on decideix fer-se artista....
L’edició 130a de la Fira multisectorial d’enguany esta dedicada aquesta celebració i haurà tot un seguit d’actes i fins hi tot l’ambientació del recinte firal.
“L’Invisible titelles” farà un taller de construcció de titelles a les 6 de la tarda del dissabte dia 6 d’agost sota el títol “fes el teu propi titella mironià”
Si us animeu!!!!!!!!

Recordeu que podem adaptar tallers con aquest a la vostra festa i tipus de necessitat : http://www.wix.com/orquestrain/invisible#!tallers

dimarts, 19 de juliol de 2011

TALLERS D'ESTIU "Juguem a fer titelles"

"Juguem a fer titelles"
Voleu organitzar un taller d'estiu? Aqui teniu un exemple de d'activitat que podem dur a terme al vostre poble o casal d'estiu. Tallers de de 1'30h de durada, i ens adaptem a cada situació.
dilluns, 18 de juliol de 2011

HISTORIA DEL TITELLA CATALÀ

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

dimarts, 12 de juliol de 2011

VIDEO DE L'ESPECTACLE SPLEENaqui teniu un fragment de l'espectacle SPLEEN espero que us agradi.......

PD: Al You-tube en podeu trobar mes.

dimecres, 6 de juliol de 2011

PEL SETEMBRE..."PETITS FOURS"Aquesta es una obra de teatre de titelles per adults. Un any de treball amb aturades per manca d’inspiració i feina d’altres projectes
Ara per fi sembla que serà realitat “Petits Fours; monòlegs per titelles” veuran la llum aviat...espero pel setembre.

divendres, 1 de juliol de 2011

"LA FADA XIELA" primers passos
Són fotografies de l'elaboració dels primers decorats de "la fada Xiela" basat en el conte del mateix nom de Judit Robert i Cristina Caupena. El que es veu en les fotografies esconcretamente "la ciutat dels follets" del primer acte.
Esperem estrenar aquest espectacle per Nadal