dilluns, 28 de novembre de 2011

ATENCIÓ PARCS INFANTILS DE NADAL


Arriben les Festes de Nadal i amb elles els tradicionals Parcs Infantils de Nadal. A L’Invisible Titelles disposem de divertits tallers de fer titelles: •Juguem a fer titelles• a uns preus molt interessants..... A més podeu gaudir d’algun dels nostres espectacles xulis xulis... Demaneu pressupost sense compromís.

Ens agradaria venir per Nadal al teu poble o ciutat!

MÉS INFORMACIÓ: invisibletitelles@gmail.com

http://invisibletitelles.ppcc.cat/

dilluns, 14 de novembre de 2011

ANECDOTA A L'ACTUACIÓ DE GINESTAR

Ahir varem actuar a Ginestar (Ribera d’Ebre) dins els actes de la Festa Major de Sant Martí. Com acostuma a passar últimament amb l’espectacle “La veritable història del rei que tenia el nas vermell” el públic tant infantil com adult gaudeix d’allò més be de la funció i això es nota des de l’escenari, quan tot va de perles es percep, i t’arriben les bones vibracions.
Aquesta vegada no podia faltar l’anècdota de la jornada. En arribar a muntar les cadires del públic no estaven posades encara, nosaltres actuàvem a peu pla sense escenari així que com teníem una estona de feina ens varem disposar a preparar-ho tot, tal i com podeu observar en la foto tot va quedar a punt d’aquesta manera, tant sols falteven les cadires...
 Els que coneixeu l’espectacle sabreu que l’escenografia representa un taulell d’una taberna, amb els elements que sovint s’hi poden trobar, gerres, gots, botes i la pissarra amb els preus.....A la poca estona d’estar esperant que posessin les cadires varen passar per allí un grupet de persones que devien ser forasters i es paren davant l’escenari i pregunten per comprar vi, Els vaig tenir que explicar que allò era una paradeta de mentida, que era per fer la nostra funció de titelles. Ells varen argumentar que com justament estàvem davant la porta de la cooperativa agrícola sota el cartell de venda de vi i oli havien deduït que era  precisament això. Varem riure molt tots plegats..... A la poca estona arribaren les cadires, ja estava tot a punt per començar la funció.

divendres, 11 de novembre de 2011

ENTREVISTA A RÀDIO BERGA
El passat dimarts  em van entrevistar a Ràdio Berga dins el programa "Berguedà Matí"  Jaume Figuls aconsegueix  cada dia que algú li expliqui una anècdota ben divertida
Us deixo l'enllaç per si ho voleu escoltar

dilluns, 7 de novembre de 2011

L'INVISIBLE A GINESTAREl proper diumenge 13 de novembre a ,es 16’30 hores a la plaça Catalunya de Ginestar funció de titelles a càrrec de “L’Invisible titelles” amb l’obra: “La veritable història del rei que tenia el nas vermell” dins els actes de la Festa Major d’aquesta localitat.

“La veritable història del rei que tenia el nas vermell” ens explica la divertida història que es desenvolupa en el mostrador d’una antiga taverna un xic especial, on un simpàtic taverner ens explicarà aquell conte medieval d’un rei que tenia el nas vermell de tant de beure vi i que vol casar la seva filla; la princesa Rosor, amb l’home que a palau li porti el millor vi. La princesa serà obligada a casar-se sense amor per l’egoisme del seu pare. A qui realment estima la princesa es a un pobre trobador…

És un espectacle ple de sorpreses que conté elements de màgia, teatre, cançons i per suposat.... els nostres estimats titelles.

Amb aquesta obra "l'Invisible titelles" pretén entretenir i divertir al seu públic, en aquest cas públic familiar a qui va dirigida l’obra. Grans i petits, pares i mares, avis i àvies i demes família s’ho passen d’allò més bé amb els aventures del nostre rei, a més d’ensenyar els vins de la nostra terra i el més important: Que en la vida s’ha de respectar els sentiments dels demés.

Basada en un conte popular català.

L’Invisible titelles” neix l’any 2009 estrenant l’obra “Els coberts de plata”. La tècnica que utilitza en la majoria dels seus espectacles són la manipulació de titelles sobre taula, Podríem classificar l’Invisible com a companyia amb titellaire solista, doncs aquesta compta amb un sol manipulador, en Joan Reverté, professional que ha treballat en diferents àmbits artístics, actor, music, a mes de ser el constructor dels titelles i gran part de l’escenografia que s’utilitza.

L’any 2010 estrenà l’obra “La veritable historia del rei que tenia el nas vermell” que encara continua representant amb gran èxit

El juny de 2011 col.laborà amb la companyia de dansa de l’Ana Andujar a l’espectacle “Spleen” amb la creació del personatge “Revol”; un titella de mida humana i actuant a escena amb la ballarina.

, “L’Invisible titelles” també fa tallers de construcció de titelles per escoles, AMPAS, casals, ...... i des de el seu estudi construeix per encàrrec qualsevol titella, objectes de paper machè o capgròs que li encomaneu.

Just el passat dia 5 de novembre s’estrenava “Petits Fours” espectacle de titelles per adults que amplia així el target de públic a qui dirigir els seus espectacles.

diumenge, 6 de novembre de 2011

GRÀCIESGRÀCIES A TOTS I TOTES PER ELS VOSTRES SOMRIURES I APLAUDIMENTS..... L'ARTISTA D'ENTRE ALTERS COSES MES MATERIALS . TAMBÉ S'ALIMENTA D'AIXÒ I US PUC ASSEGURAR QUE LA VETLLADA D'AHIR ENTRE TOTS VOSALTRES LA VAREU FER MOLT DELICIOS. PETONS I ABRAÇADES!!!!

dissabte, 5 de novembre de 2011

AVUI ESTRENA DE PETITS FOURS

Vine a mossegar un somriure!

AVUI
ESTRENA
"PETITS FOURS"
 sala K1
 a les 22 hores
Mont-roig del Camp

divendres, 4 de novembre de 2011

L'INVISIBLE TITELLES i PETITS FOURS A TV3

FALTA 1 DIA

1

DIA FALTA PER L'ESTRENA DE

"PETITS FOURS"El 5 de novembre estrenem “Petits Fours” (espectacle per adults) a les 22h a la sala K1 de Mont-roig del Camp. Apunteu-ho a la vostra agenda, ens farà il•lusió que vingueu.

dijous, 3 de novembre de 2011

FALTEN 2 DIES...DIES FALTEN PER L'ESTRENA DE
"PETITS FOURS"

El 5 de novembre estrenem “Petits Fours” (espectacle per adults) a les 22h a la sala K1 de Mont-roig del Camp. Apunteu-ho a la vostra agenda, ens farà il•lusió  que vingueu.

dimecres, 2 de novembre de 2011

FALTEN 3 DIES ...

3 
DIES FALTEN PER L'ESTRENA DE

"PETITS FOURS"


 dia 5 de novembre a les 22h a la Sala K1 de Mont-roig del Camp

dimarts, 1 de novembre de 2011