dilluns, 9 de febrer de 2015

"La que escombrava l'escaleta"

 Es un veritable plaer tornar al Teatre Bravium de Reus un any més. Aquest cop amb un bonic, entretingut i divertit espectacle: "La que escombrava l'escaleta" 
 
 Una rata molt presumida que es dedica a "sus labores" i té la casa requeteneta. Escombrant l'escala que dóna al carrer un dia es troba una moneda i ràpidament es posa a pensar en què gastar. Se li ocorren diverses idees: comprar-se un vestit, un barret, ... al final, decideix que es comprarà cinta de seda per posar-se un llaç rosa i estar més guapa. Engalanada amb el seu llaç surt al carrer a fi d'aconseguir marit. Passen diversos animals que li demanen matrimoni (un gall, un gos, un porc, ...) i, la pregunta clau per decidir si vol o no casar-se amb ells és: I a la nit què faràs? O A veure com cantes? No li satisfan les respostes d'aquests pretendents, els sons que emeten, però quan arriba el gat i diu miauuuu, decideix que amb ell es casarà. I així ho fa. Quan arriba la nit de noces no cal molta imaginació per saber el que pot arribar a passar.


Diumenge, 22 de febrer
a les 12:00
 h

Bravium Teatre

C/Presó 13, 43201 Reus

ENTRADA: 5€

ENTRADES,  COM COMPRAR-LES?
• Per telèfon al 977-343701 (contestador automàtic).
• Per correu a info@braviumteatre.com fins el dia abans de l’espectacle anunciat, deixant el nom, cognom i número de telèfon de contacte.
• A la guitxeta del teatre, el dia abans de 20.00 h a 21.00 h, o el mateix dia de l’espectacle una hora i mitja abans que comenci.
  Nota: Les entrades reservades s’hauran de retirar mitja hora abans de l’hora de la representació o es posaran a la venda. Un cop iniciat l’espectacle no es podrà accedir a la sala.dilluns, 2 de febrer de 2015

Fira "Do It Yourself" DIYMANIA a Reus."L'invisible titelles" & "El Donyet contacontes"
Actuacions a la 1ª Edició de la Fira "Do It Yourself" DIYMANIA a Reus.


Del 6 al 8 de febrer del 2015Presenten: "Junts però no barrejats"- oferiran els espectacles "Cada maleta un conte"
"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"Divendres 6 febrer: a les 18 h espectacle de "El Donyet contacontes".( 45 min aprox)
Dissabte 7 febrer: a les 12 h espectacle de "El Donyet contacontes".( 45 min aprox)
Dissabte 7 febrer: de les 17 h espectacle "l'Invisible titelles" (45min aprox)

Diumenge 8 febrer: a les 11 h espectacle "l'Invisible titelles" (45min aprox)