QUE ES PETITS FOURS?
Per què “Petit – Fours”? Els “Petit-fours” són preparacions de pastisseria i confiteria molt diverses, que tenen en comú la seva mida reduïda i que es mengen d'un mos.. El nom es remunta al segle XVIII, quan els forns es construïen d'obra, de manera que la cocció de les peces més petites tenia lloc à petit four (a forn petit) és a dir, amb el forn pràcticament apagat. es considera com un petit four, els bombons, confits, massapans, pralinés i fruites confitades, també les pastes salades, pràcticament obres d'art en miniatura i es solen servir tradicionalment en còctels, aperitius, berenars, o prenent tè o cafè. Pensem que aquesta obra es precisament això petites histories que podem endolcir o treure l’amargo de lo quotidià per uns minuts. L’espectacle: L’espectacle esta dividit en 9 sketchs on els titelles interpreten uns monòlegs, alguns divertits, àcids, d’altres mes reflexius, no triats a l’atzar sinó que l’autor a volgut posar a l’abast de l’espectador unes pinzellade...