Passa al contingut principal

2º edició de "La veu em frisa"Hospital universitari sant Joan de Reus


Policlinica Comarcal del Vendrell

 El director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Jordi Agràs, ha  presentat la segona edició de "La veu em frisa", un projecte literari que té l’objectiu d’apropar la literatura a col·lectius de persones que tenen més dificultats per accedir-hi.

El projecte es desenvolupa cada any amb motiu de Sant Jordi, i aquest any, per raons organitzatives, es concretarà en una programació d’activitats que tindrà lloc durant el proper dia 21 d’abril. Enguany La veu em frisa consistirà en 10 espectacles de titelles a 8 centres sanitaris de Tarragona, Reus, Valls, Vila-seca, el Vendrell i Salou. Al llarg del matí i de la tarda, les companyies Genovesa, L’Invisible Titelles, Forani Teatre i Xoi Mangoi duran a terme actuacions adreçades tant a nens i nenes com a adults hospitalitzats o residents en aquests centres.
 L'Invisible estarà al Hospital Universitari Sant Joan de Reus pel mati fent dues funcions una per nens i l'altre per adults i per la tarda a la Policlinica Comarcal del Vendrell   amb una versió molt especial de: "la veritable història del rei que tenia el nas vermell"

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Volem un "Sant tornem-hi aviat!!

Sembla ser que poc a poc alguns ajuntaments i comissions a mida que anem passant les fases de desconfinament progressiu estan començant a programar de cara a l’estiu on poder gaudir altre cop d’espectacles en viu a l’aire lliure o be en teatre, sempre adaptant-se a les mesures adequades de seguretat i higiene.  Portem 72 dies sense treballar i sense ingressos i estem preparats per tornar a oferir tots els nostres espectacles. Podeu consultar la nostra web:  http://invisibletitelles.ppcc.cat   demaneu informació: invisibletitelles@gmail.com o bé truqueu-nos directament al mòbil 646287914 Amb ganes de pujar a l’escenari i escoltar les vostres rialles i aplaudiments! # siEsVolEsPot   # laCulturaTambéCura   # laculturacura   # invisibletitelles   # titelles   # siesvolespot   # desconfinament   # teatrefamiliar  Moltes gràcies!

UNS MINUTS AMB L'INVISIBLE capítol 39

Hola! Aquí estem desprès d’uns petits problemes. Capítol 39. Que vagi de gust!!!! Moltes gràcies, #titelles #invisibletitelles #joemquedoacasa #totanirabe #ensquedemacasa

Aquesta és una tardor d'estrenes

Aquesta és una tardor d'estrenes, si ens ho permet "madame Covid". Primer "Abiyoyo"  que en un principi estrenavem el dia 24 d'octubre i ho hem ajornat pel novembre. També estrenarem "Artur i Clementina" en format streaming a finals de novembre i més endavant ho farem  de manera presencial amb públic en directe  "Artur i Clementina" està basat en el conte de l’escriptora i historiadora de l’art italiana, Adela Turin.  Aquesta història ens narra la vida de dues tortugues enamorades; a Clementina li encanta l'art, les seves inquietuds i aspiracions van més enllà del que és tangible, ja que el seu pensament és purament artístic. A l’Artur, li interessen més els aspectes diaris i terrenals de la vida quotidiana.  Clementina decideix que igual l’Artur té raó, ja que ell sembla molt intel·ligent, de manera que opta per fer-li cas. Perquè ella no es trobi trist, Arturo decideix portar-li a casa objectes bonics que representen les aspiracions