L'INVISIBLE A SANT FELIU DE GUIXOLS


"la veritable història del rei que tenia el nas vermell"

Quan?  diumenge, 18 de març, 18:00 – 19:00

On ?  TEATRE MONTCLAR  Carrer d'Antoni de Capmany 100, 17220, Sant Feliu de Guíxols


Descripció:

Una vegada n’era un rei que tenia el nas vermell....
Una divertida història que es desenvolupa en el mostrador d’una antiga taverna un xic especial, on un simpàtic taverner ens explicarà aquell conte medieval d’un rei que te-nia el nas vermell de tant de beure vi i que vol casar la seva filla; la princesa Rosor, amb l’home que a palau li porti el millor vi. La princesa serà obligada a casar-se sense amor per l’egoisme del seu pare. A qui realment estima la princesa es a un pobre trobador…
A l’obra hi tenim altres personatges que són tota una sorpresa. És un espectacle que conté elements de màgia, teatre, cançons i per suposat.... els nostres estimats titelles.
Amb aquesta obra "l'Invisible titelles" pretén entretenir i divertir al seu públic, en aquest cas públic familiar a qui va dirigida l’obra. Grans i petits, pares i mares, avis i àvies i de-més família s'ho passen d’allò més bé amb els aventures del nostre rei, a més d’ensenyar els vins de la nostra terra i el més important: Que en la vida s’ha de respectar els senti-ments dels demés.
Basada en un conte popular català.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"

Cap a la recta final del 2021!