XIELA...la fada a Guiamets


El passat mes de novembre a Can Ninot, el teatre més petit de Catalunya, que esta a Sant Cugat del Vallès varem fer l’estrena de la versió mini de “la fada Xiela” més que estrena era un pre-estrena de rodatge de l’obra , per poder retocar cosetes si calia i tenir una mínima informació de la reacció del públic assistent.
 Demà dia 26 d’abril al Centre Cívic de sant Pere i Sant Pau hi ha un passi per els nens i nenes de les cases d’acollida del Camp de Tarragona. I diumenge a Els Guiamets una altre prova de foc..... a l’Ateneu a les 7 de la tarda, la tercera de les pre estrenes.  A finals de maig (falta concretar data) la última de les preestrenes I tot això  per fer l’estrena oficial a Sant Pere de Riudebitlles al Festival Mitjo 2a edició.....

Veniu a gaudir d’aquesta fada especial 

La fada Xiela és la història d’una fada diferent de les altres fades. Ella no pot entendre per què la rebutgen i busca respostes. A mesura que transcorre la història, la Xiela es va trobant amb diferents personatges. Ells li aniran mostrant a poc a poc quin és el seu meravellós poder. A través dels personatges, la Xiela es trobarà a ella mateixa. 
Una història per fer reflexionar els nens i les nenes. És un conte per encetar converses. Un conte amb valors. La tolerància, la generositat, el respecte, el diàleg, la cooperació, i la innocència estan presents en aquesta història. 
Basat en un conte de Judit Robert amb il·lustracions de Cristina Caupena


organitza: "Guiametans per L'Ateneu"
a l'ateneu dels Guiamets (Priorat) a les 7 de la tarda (al café)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aquesta és una tardor d'estrenes

Per fi! ESTRENA

"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"