Passa al contingut principal

AVUI PRE ESTRENA DE "LA CANÇÓ DE LES BALANCES"

AL SHOWROOMREUS 
 Raval de Robuster 36 (Amics de Reus) 
a les 18h

Única representació!!!! A causa de la repressió d’un rei, d'un regne hipotètic (qualsevol semblança amb la realitat és a propòsit) Un  valent jove joglar del poble s’atreveix a denunciar-ho davant del seu castell, tot cantant una cançó sobre la justícia. El rei el castiga a la presó, i, encara que el càstig contra el joglar és dur, la gent seguia cantant la cançó del noi cada vegada que es reunien.
El centre d’interès de l’obra, són els seus valors,  la llibertat i la igualtat.

L’obra esta basada en una de les primeres cançons del genial Ovidi Montllor (poeta, cantant, actor ...) feta sobre un poema de Josep Maria Carandell, i amb una actualitat demolidora. Així volem aprofitar per fer-los un merescut homenatge.

L’obra d’uns 40 minuts aproximadament de durada, és molt original pel que fa als titelles i els decorats, hem procurat que l’estètica de l’espectacle fos com si els postres personatges s’escapessin d’un llibre de contes. Els titelles són de  sobretaula i ens poden recordar a les peces d’un escacs o les figures planes de les ombres xineses, o potser aquells ninotets (papers dolls) retallables de paper amb els que molts de noslatres hi hem jugat a la nostra infància. L’obra esta pensada per representar en petites sales i amb un aforament reduït .


Comentaris

Judit ha dit…
Ja tinc ganes de veure-la!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Aquesta és una tardor d'estrenes

Aquesta és una tardor d'estrenes, si ens ho permet "madame Covid". Primer "Abiyoyo"  que en un principi estrenavem el dia 24 d'octubre i ho hem ajornat pel novembre. També estrenarem "Artur i Clementina" en format streaming a finals de novembre i més endavant ho farem  de manera presencial amb públic en directe  "Artur i Clementina" està basat en el conte de l’escriptora i historiadora de l’art italiana, Adela Turin.  Aquesta història ens narra la vida de dues tortugues enamorades; a Clementina li encanta l'art, les seves inquietuds i aspiracions van més enllà del que és tangible, ja que el seu pensament és purament artístic. A l’Artur, li interessen més els aspectes diaris i terrenals de la vida quotidiana.  Clementina decideix que igual l’Artur té raó, ja que ell sembla molt intel·ligent, de manera que opta per fer-li cas. Perquè ella no es trobi trist, Arturo decideix portar-li a casa objectes bonics que representen les aspiracions

Companyia l'Invisible titelles per passar una bona estona!

Si voleu programar un divertit espectacle per la vostra  Festa Major o esdeveniment. Nosaltres "L'Invisible titelles" ens adaptem al vostre espai i a la nova normalitat  seguint el rigorós protocol de protecció per la Covid-19 Tenim un assortiment d'espectacles per grans i petits que us estan esperant..   No dubteu en contactar amb nosaltres per demana més informació. Estem al vostre servei. Donem suport a la cultura i als artistes del territori. Que comenci la funció!! Si sou d'un ajuntament ens podeu trobar també al catàleg de subvencions per programacions culturals:  e-catàleg   de la Diputació de Tarragona correu electrònic: invisibletitelles@gmail.com  📧 telèfon mòbil: 646287914📞 web : http://invisibletitelles.ppcc.cat

Volem un "Sant tornem-hi aviat!!

Sembla ser que poc a poc alguns ajuntaments i comissions a mida que anem passant les fases de desconfinament progressiu estan començant a programar de cara a l’estiu on poder gaudir altre cop d’espectacles en viu a l’aire lliure o be en teatre, sempre adaptant-se a les mesures adequades de seguretat i higiene.  Portem 72 dies sense treballar i sense ingressos i estem preparats per tornar a oferir tots els nostres espectacles. Podeu consultar la nostra web:  http://invisibletitelles.ppcc.cat   demaneu informació: invisibletitelles@gmail.com o bé truqueu-nos directament al mòbil 646287914 Amb ganes de pujar a l’escenari i escoltar les vostres rialles i aplaudiments! # siEsVolEsPot   # laCulturaTambéCura   # laculturacura   # invisibletitelles   # titelles   # siesvolespot   # desconfinament   # teatrefamiliar  Moltes gràcies!