MITJÓ ESTRENA OFICIAL DE LA FADA XIELA

12,13 i 14 de Juliol de 2013. ! espectacles, música, fotos, jocs, tallers, i festes per gaudir de l'estiu en familia... o sense!
Afegeix la llegenda
I desprès de preestrenes.....
estrena  estrena estrena  estrena estrena  estrena.....................................................
Dissabte 13 de juliol de 2013 a les 19:30h al teatre Catequístic, Corronet 1, dins la programació de Mitjó, la 2a mostra de teatre de titelles de Sant Pere de Riudebitlles, que es celebrarà el 12, 13 i 14 de juliol.
Basat en el conte de Judit Robert amb il.lustracions de Cristina Caupena i editat per Arola Editors.
La fada Xiela és la història d’una fada diferent de les altres fades. Ella no pot entendre per què la rebutgen i busca respostes. A mesura que transcorre la història, la Xiela es va trobant amb diferents personatges. Ells li aniran mostrant a poc a poc quin és el seu meravellós poder. A través dels personatges, la Xiela es trobarà a ella mateixa.
Una història per fer reflexionar als nens i les nenes. És un conte per encetar converses. On hi trobareu valors com la tolerància, la generositat, el respecte, el diàleg, la cooperació, i la innocència.
Desprès de l’espectacle, un cop torneu a casa o a l’escola, és un bon moment per fer reflexionar els nens sobre el comportament dels personatges, sobre la importància de saber esperar, sobre els fruits dolços de la constància i el treball, sobre la felicitat i l’alegria que podem procurar als altres i a nosaltres mateixos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO