" La vida de l'artista " , David Ackert

Hi ha algú a on visc que pensa que sóc un pallasso, un inutil que no serveixo per res, un mort de gana... No fa gaires dies, aquesta Setmana Santa, una altra persona d'aquest mateix poble on visc va dir de mi que ella no li calia anar pels pobles fent el titella.

Els artistes són de les persones més dinàmiques i plenes de valor sobre la faç de la Terra .

Han de lluitar amb més rebuigs en ​​un any que el que la majoria de les persones en tota la seva vida . Cada dia s'enfronten al repte financer de viure amb treballs temporals , amb la falta de respecte de la gent que creu que han d'obtenir treballs "reals", i el seu propi por de no tornar a treballar mai més ...

Cada dia han de ignorar la possibilitat que aquesta visió a la qual han dedicat tota la seva vida és un somni molt llunyà . Amb cada any que passa, molts d'ells miren mentre les altres persones de la seva edat obtenen els valors d'una vida normal - el cotxe , la família , la casa , el niu ... -

Però ells es mantenen aferrats al seu somni sense importar els sacrificis . Per què ? Perquè els artistes estan disposats a donar la seva vida sencera a un moment - a aquella línia, riure, gest, o aquella interpretació que li robi l'ànima al públic. Els artistes són éssers que han provat el nectar de la vida en aquest moment detingut en el temps, quan van lliurar el seu esperit creatiu i tocar el cor d'algú més .

En aquest instant , van estar més a prop de la màgia , del cel i la perfecció del que ningú mai pot estar . I en els seus cors saben que el dedicar-se a aquest moment val mil vides més .

" La vida de l'artista " , David Ackert .



Però jo m'algrat el que puguin dir...sóc l'home més feliç del món.
Ep! que també n'hi ha que m'estimen molt.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO