ATENEU DEL CLOT: EL 9N..... "UNA DE BRUIXES" a les 11h


"UNA DE BRUIXES" a les 11h del mati amb esmorzar i sorteig inclòs 


 "Una de bruixes…” són dues històries diferents amb un comú denominador, una bruixa, lletja com la majoria de bruixes, però en el fons tendra.

La primera de les històries: “La bruixa de la mala sort" ens parla de Sort, una bruixa malvada i capritxosa. Tant mal feia amb els seus encanteris, que tots l’anomenaven: "La bruixa de la Mala Sort" i temien que passés tan sols prop de casa seva. Constantment tractaven d'amagar d'ella, ocultant-se en qualsevol lloc… 
La bona sort és pels que la busquen. Culpar de les coses a la mala sort o l'atzar només porta a la passivitat i la irresponsabilitat..

I en la segona de les històries: “El gat de colors” descobrirem tots plegats, perquè esta empipat el seu gat negre. Pssst..! I es que el pobre gatet li passen unes coses...
En definitiva un món màgic ple de titelles, màgia, cançons i danses. del qual podria ser que quedem embruixats. Us atreviu?


l’Ateneu del Clot disposa d’un accés i una comunicació privilegiada. L’Ateneu, ubicat al carrer de la Muntanya núm. 16, forma part del barri del Clot, el qual es troba situat al nord del districte de Sant Martí de la ciutat de Barcelona; al costat del barri tradicional del Poblenou i tocant a l’Eixample dreta. Aquest petit barri és un dels nuclis més antics de Sant Martí.
Està situat molt a prop de dues arteries principals de Barcelona (Fig. 4), el carrer d’Aragó i l’Avinguda Meridiana. Actualment disposa d’una àmplia xarxa de transports a molt poca distancia, ja que podem trobar el metro (parada de Clot L1 i L2), el Rodalies Renfe (parada de Clot) i diverses línies d’autobusos (33-34-35-43-44-B20-B24-62-192). A més a més, tant al carrer Aragó com a l’Avinguda Meridiana, trobem instaurats diversos carrils bici, i les següents estacions de Bicing: 103-104-127.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO