"La que escombrava l'escaleta"

 Es un veritable plaer tornar al Teatre Bravium de Reus un any més. Aquest cop amb un bonic, entretingut i divertit espectacle: "La que escombrava l'escaleta" 
 
 Una rata molt presumida que es dedica a "sus labores" i té la casa requeteneta. Escombrant l'escala que dóna al carrer un dia es troba una moneda i ràpidament es posa a pensar en què gastar. Se li ocorren diverses idees: comprar-se un vestit, un barret, ... al final, decideix que es comprarà cinta de seda per posar-se un llaç rosa i estar més guapa. Engalanada amb el seu llaç surt al carrer a fi d'aconseguir marit. Passen diversos animals que li demanen matrimoni (un gall, un gos, un porc, ...) i, la pregunta clau per decidir si vol o no casar-se amb ells és: I a la nit què faràs? O A veure com cantes? No li satisfan les respostes d'aquests pretendents, els sons que emeten, però quan arriba el gat i diu miauuuu, decideix que amb ell es casarà. I així ho fa. Quan arriba la nit de noces no cal molta imaginació per saber el que pot arribar a passar.


Diumenge, 22 de febrer
a les 12:00
 h

Bravium Teatre

C/Presó 13, 43201 Reus

ENTRADA: 5€

ENTRADES,  COM COMPRAR-LES?
• Per telèfon al 977-343701 (contestador automàtic).
• Per correu a info@braviumteatre.com fins el dia abans de l’espectacle anunciat, deixant el nom, cognom i número de telèfon de contacte.
• A la guitxeta del teatre, el dia abans de 20.00 h a 21.00 h, o el mateix dia de l’espectacle una hora i mitja abans que comenci.
  Nota: Les entrades reservades s’hauran de retirar mitja hora abans de l’hora de la representació o es posaran a la venda. Un cop iniciat l’espectacle no es podrà accedir a la sala.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

OBERTA CONTRACTACIÖ PER SANT JORDI 2023