Fes+Chapeau a Sant Pere de Ribes,


Els propers dies 30 d´abril i 1,2,3 de maig de 2015 tindrà lloc la tercera edició del festival internacional Fes+Chapeau a Sant Pere de Ribes, "un festival artístico-eco-social de carrer amb caràcter multidisciplinari que vol potenciar, visibilitzar i recolzar creacions que contemplin nous llenguatges escènics, noves dramatúrgies i noves formes de relació amb l'espectador i amb espais no convencionals", per apropar l'art escènic i la creació contemporània a tota la ciutadania.
El festival actúa en el territori, tant per potenciar el texit social com per participar de la promoció econòmica i turística. Les novetats d'enguany són la internacionalització i la consolidació d´una programació àmplia amb més de 100 actuacions, entre elles de companyies estatals, nacionals i internacionals, estaran distribuides al carrer en diferents espais que acolliran els espectacles i les actuacions: carpes de circ, escenaris oberts, espais emblemàtics del nostre poble (com el castell medieval i el seu entorn).
Hi haurà un mostra d'artesania i un mostra medieval, amb parades i activitats lúdiques familiars. Es faran xerrades i tallers sobre temes com el circ, el reciclatge, la construcció de mitjans alternatius de generació d'energia, teràpies naturals i d'alimentació, trobades amb artistes i rencontres inesperats.
El festival Fes + Chapeau és un esdeveniment sense ànim de lucre i tot l´equip de professionals que l'organitzen treballen voluntàriament. De fet, al festival no es cobra entrada, l'accés al recinte és completament lliure, i els artistes, contagiats pel projecte, actuen mitjançant la taquilla inversa, és a dir, el públic no passa per caixa sinó que s'apropa a l'artista voluntàriament després d'haver vist l'espectacle, aportant econòmicament el que cregui oportú. D’aquí el “fes+chapeau”: "Creiem que és un model eficaç alhora de trencar barreres entre artista i espectador i contribuir a que els espectacles siguin accessibles a tothom i els artistes valorats per l'emoció", expliquen des de l'organització.

(Text extret de: eixdiari.cat )

 Nosaltres, "L'Invisible titelles" estarem actuant en el festival, (consulteu horaris) però us recomanaríem us deixeu perdre aquests dies per Sant Pere de Ribes per què la veritat valdrà molt la pena i no us ho podreu acabar tot.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO