Passa al contingut principal

VIII FIRA DE TITELLES DE SANT MARTÍ VELLVIII FIRA DE TITELLES

A Sant Martí Vell (Gironés)

Dies 27 i 28 de juny
 • Dissabte 27 de juny
  • 21:30 h. Obertura de la fira. Nota: cal portar llanterna i convidem tots els nens i nenes que vinguin a anar disfressats de follets i nimfes.
  • 21:45 h Revetlla Màgica “Error de Connexió” acompanyats pel grup de percussió PAPAYA JAM.
  • 22:30 h Actuació amb la Cia. L’Invisible Titelles amb l’espectacle “PETITS FOURS.
 • Diumenge 28 de juny
  • A partir de les 17:00 h podeu venir amb el trenet des de Celrà,Juià, Bordils i Madremanya (gratuït). Per consultar horaris podeu accedir a la nostra pàgina web: www.santmartivell.cat.
  • 18:00 h Fira artesanal. Taller de titelles organitzat per la Cia. La Família Guirigall.
  • 18:45 h Actuació de la Cia. La Família Guirigall amb l’espectacle “LA GRAN AVENTURA DE LA MIRAMIRA”.
  • 19:30 h Actuació de la Cia. Pinotxo en Bicicleta amb l’espectacle “BLAU MARÍ”.
  • 20:30 h Actuació de la Cia. Pea Green Boat amb l’espectacle “L’ARBRE DE LES SABATES”.
Tots els actes es faran a la plaça del poble. Hi haurà servei de bar i entrepans.
Podeu veure/descarregar el cartell complet fent clic AQUÍ

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aquesta és una tardor d'estrenes

Aquesta és una tardor d'estrenes, si ens ho permet "madame Covid". Primer "Abiyoyo"  que en un principi estrenavem el dia 24 d'octubre i ho hem ajornat pel novembre. També estrenarem "Artur i Clementina" en format streaming a finals de novembre i més endavant ho farem  de manera presencial amb públic en directe  "Artur i Clementina" està basat en el conte de l’escriptora i historiadora de l’art italiana, Adela Turin.  Aquesta història ens narra la vida de dues tortugues enamorades; a Clementina li encanta l'art, les seves inquietuds i aspiracions van més enllà del que és tangible, ja que el seu pensament és purament artístic. A l’Artur, li interessen més els aspectes diaris i terrenals de la vida quotidiana.  Clementina decideix que igual l’Artur té raó, ja que ell sembla molt intel·ligent, de manera que opta per fer-li cas. Perquè ella no es trobi trist, Arturo decideix portar-li a casa objectes bonics que representen les aspiracions

Companyia l'Invisible titelles per passar una bona estona!

Si voleu programar un divertit espectacle per la vostra  Festa Major o esdeveniment. Nosaltres "L'Invisible titelles" ens adaptem al vostre espai i a la nova normalitat  seguint el rigorós protocol de protecció per la Covid-19 Tenim un assortiment d'espectacles per grans i petits que us estan esperant..   No dubteu en contactar amb nosaltres per demana més informació. Estem al vostre servei. Donem suport a la cultura i als artistes del territori. Que comenci la funció!! Si sou d'un ajuntament ens podeu trobar també al catàleg de subvencions per programacions culturals:  e-catàleg   de la Diputació de Tarragona correu electrònic: invisibletitelles@gmail.com  📧 telèfon mòbil: 646287914📞 web : http://invisibletitelles.ppcc.cat

Volem un "Sant tornem-hi aviat!!

Sembla ser que poc a poc alguns ajuntaments i comissions a mida que anem passant les fases de desconfinament progressiu estan començant a programar de cara a l’estiu on poder gaudir altre cop d’espectacles en viu a l’aire lliure o be en teatre, sempre adaptant-se a les mesures adequades de seguretat i higiene.  Portem 72 dies sense treballar i sense ingressos i estem preparats per tornar a oferir tots els nostres espectacles. Podeu consultar la nostra web:  http://invisibletitelles.ppcc.cat   demaneu informació: invisibletitelles@gmail.com o bé truqueu-nos directament al mòbil 646287914 Amb ganes de pujar a l’escenari i escoltar les vostres rialles i aplaudiments! # siEsVolEsPot   # laCulturaTambéCura   # laculturacura   # invisibletitelles   # titelles   # siesvolespot   # desconfinament   # teatrefamiliar  Moltes gràcies!