El proper dissabte estrenem "Me llaman Perla Preciosa"

Qualsevol estrena comporta nervis, i aquesta no serà menys. Un repte que fa anys que em rondava pel cap i que en pocs dies estarà servit. No ho negaré, altres estrenes les afrontava amb una mica més de serenor, en aquest cas m'és del tot impossible. No hi prou til·les.   La responsabilitat vers a vosaltres és molta , i  també per l'entitat que m'acull; Bravium teatre de Reus, que ha apostat un cop més per mi  i els hi estic eternament agraït.  Els amics també fan molt. es bo saber que hi son per donar ànims, fer pinya i donar caliu.Benvinguts els que mai m'heu vist actuar i us deixeu portar per la màgia del món titellaire. Als que vingueu el dissabte per la meva part intentaré de tot cor fer-vos passar una bona estona. Una abraçada.ESTRENA !
"Me llaman Perla Preciosa" un espectacle de titelles per adults
14 de novembre 2015 a les 21 hores
Bravium Teatre de Reus.
Carrer de la Presó, 13, 43201 Reus
Preu de l'entrada: 5€ (Aforament limitat )
ENTRADES COM COMPRAR-LES?
• Per telèfon al 977-343701 (contestador automàtic).
• Per correu a info@braviumteatre.com fins el dia abans de l’espectacle anunciat, deixant el nom, cognom i número de telèfon de contacte.
• A la taquilla del teatre, el mateix dia de l’espectacle, una hora abans que comenci.
Nota: Les entrades reservades s’hauran de retirar mitja hora abans de l’hora de la representació o es posaran a la venda .Un cop iniciat l’espectacle no es podrà accedir a la sala.
‪#‎invisibletitellesperlapreciosa‬

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"

Cap a la recta final del 2021!