Passa al contingut principal

Aquests dies amb cia Encaixats


Aquests dies estem treballant amb la cia Encaixats en el nou espectacle: "Xst... Dorm el lleó!"El punt de partida de l'espectacle "Xst... Dorm el lleó!" arranca a finals de juliol quan surt als mitjans de comunicació la notícia que un nord-americà va caçar a "Cecil" el lleó més estimat de Zimbàbue. Llavors comencem a treballar aquesta història, a buscar, contes, llegendes sobre lleons a l'Africa per fusionar-les en una de sola. Ens agrada una antiga llegenda sobre l'últim rei dels zulus, conegut com a Shaka “El Lleó”. Diu que Shaka no va morir, sinó que simplement dorm i despertarà algun dia. D'altra banda trobem la faula "El ratolí i el lleó" d'Isop (segle VII aC), faulista grec. Segles més tard va ser reescrita entre uns altres, per Jean de la Fontaine o Félix María Samaniego i és tan popular que ha estat objecte de nombroses adaptacions literàries i artístiques.
"Xst... Dorm el lleó!" ha esdevingut un divertidíssim espectacle musical. De la mà de “la Companyia Encaixats” podreu gaudir de titelles i música en viu i en directe compartint escenari!
 La Cia Encaixats són:
MANIPULACIÓ I ACTORS: Joan Reverté i Juanvi Quiles
MÚSICS: Aina Roigé i Alba Solé (violí i piano) 
L'ànima de la companyia som en Joan Vicent Quiles d’El Donyet Contacontes i en Joan Reverté de l'Invisible Titelles, junts hem creat la companyia "Encaixats" per portar a terme tots aquells projectes que no encaixen en l'àmbit personal dins del nostre tarannà habitual. També volem barrejar ingredients: titelles, dansa, arts plàstiques, música... I estem oberts a tots aquells artistes de qualsevol disciplina artística que vulguin col·laborar per fer quelcom junts. La "Companyia Encaixats" vol ser el laboratori on experimentar noves fórmules, nous projectes, i obrir nous camins. Van començar amb l’espectacle de micro teatre: "El petit gran món dels germans Lambe" 
 Ara, una mica més ambiciosos, arriba aquest: “Xst… dorm el lleó!” I la Companyia creix amb l’Alba i l’Aina dos músics de categoria, elles que tenen cura de tot el que fa relació a la música. 
 Tres pre estrenes de l'espectacle: El passat 12 de març vam estar a la Selva del Camp omplint de gom a gom la sala del Castell del Paborde. L'endemà a l'Ateneu del Clot ple fins al pal de la bandera la segona representació.  La propera a Móra la Nova el dia 20 de març a les 17'30h molt bones critiques en aquesta arrancada tot per anar escalfant l'actuació del dia 8 d'abril al teatre Principal de Terrassa a les 19h de la tarda  l'espectacle d'obertura oficial del 2on Festival de titelles Didó. I per si us sap a poc el 9 d'abril  a Reus al Centre de Lectura  i el 5 de juny a les 11'30h al sisè Festival Minipop a Tarragona
 Us esperem!!
                         

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aquesta és una tardor d'estrenes

Aquesta és una tardor d'estrenes, si ens ho permet "madame Covid". Primer "Abiyoyo"  que en un principi estrenavem el dia 24 d'octubre i ho hem ajornat pel novembre. També estrenarem "Artur i Clementina" en format streaming a finals de novembre i més endavant ho farem  de manera presencial amb públic en directe  "Artur i Clementina" està basat en el conte de l’escriptora i historiadora de l’art italiana, Adela Turin.  Aquesta història ens narra la vida de dues tortugues enamorades; a Clementina li encanta l'art, les seves inquietuds i aspiracions van més enllà del que és tangible, ja que el seu pensament és purament artístic. A l’Artur, li interessen més els aspectes diaris i terrenals de la vida quotidiana.  Clementina decideix que igual l’Artur té raó, ja que ell sembla molt intel·ligent, de manera que opta per fer-li cas. Perquè ella no es trobi trist, Arturo decideix portar-li a casa objectes bonics que representen les aspiracions

Companyia l'Invisible titelles per passar una bona estona!

Si voleu programar un divertit espectacle per la vostra  Festa Major o esdeveniment. Nosaltres "L'Invisible titelles" ens adaptem al vostre espai i a la nova normalitat  seguint el rigorós protocol de protecció per la Covid-19 Tenim un assortiment d'espectacles per grans i petits que us estan esperant..   No dubteu en contactar amb nosaltres per demana més informació. Estem al vostre servei. Donem suport a la cultura i als artistes del territori. Que comenci la funció!! Si sou d'un ajuntament ens podeu trobar també al catàleg de subvencions per programacions culturals:  e-catàleg   de la Diputació de Tarragona correu electrònic: invisibletitelles@gmail.com  📧 telèfon mòbil: 646287914📞 web : http://invisibletitelles.ppcc.cat

Volem un "Sant tornem-hi aviat!!

Sembla ser que poc a poc alguns ajuntaments i comissions a mida que anem passant les fases de desconfinament progressiu estan començant a programar de cara a l’estiu on poder gaudir altre cop d’espectacles en viu a l’aire lliure o be en teatre, sempre adaptant-se a les mesures adequades de seguretat i higiene.  Portem 72 dies sense treballar i sense ingressos i estem preparats per tornar a oferir tots els nostres espectacles. Podeu consultar la nostra web:  http://invisibletitelles.ppcc.cat   demaneu informació: invisibletitelles@gmail.com o bé truqueu-nos directament al mòbil 646287914 Amb ganes de pujar a l’escenari i escoltar les vostres rialles i aplaudiments! # siEsVolEsPot   # laCulturaTambéCura   # laculturacura   # invisibletitelles   # titelles   # siesvolespot   # desconfinament   # teatrefamiliar  Moltes gràcies!