Aquests dies amb cia Encaixats


Aquests dies estem treballant amb la cia Encaixats en el nou espectacle: "Xst... Dorm el lleó!"El punt de partida de l'espectacle "Xst... Dorm el lleó!" arranca a finals de juliol quan surt als mitjans de comunicació la notícia que un nord-americà va caçar a "Cecil" el lleó més estimat de Zimbàbue. Llavors comencem a treballar aquesta història, a buscar, contes, llegendes sobre lleons a l'Africa per fusionar-les en una de sola. Ens agrada una antiga llegenda sobre l'últim rei dels zulus, conegut com a Shaka “El Lleó”. Diu que Shaka no va morir, sinó que simplement dorm i despertarà algun dia. D'altra banda trobem la faula "El ratolí i el lleó" d'Isop (segle VII aC), faulista grec. Segles més tard va ser reescrita entre uns altres, per Jean de la Fontaine o Félix María Samaniego i és tan popular que ha estat objecte de nombroses adaptacions literàries i artístiques.
"Xst... Dorm el lleó!" ha esdevingut un divertidíssim espectacle musical. De la mà de “la Companyia Encaixats” podreu gaudir de titelles i música en viu i en directe compartint escenari!
 La Cia Encaixats són:
MANIPULACIÓ I ACTORS: Joan Reverté i Juanvi Quiles
MÚSICS: Aina Roigé i Alba Solé (violí i piano) 
L'ànima de la companyia som en Joan Vicent Quiles d’El Donyet Contacontes i en Joan Reverté de l'Invisible Titelles, junts hem creat la companyia "Encaixats" per portar a terme tots aquells projectes que no encaixen en l'àmbit personal dins del nostre tarannà habitual. També volem barrejar ingredients: titelles, dansa, arts plàstiques, música... I estem oberts a tots aquells artistes de qualsevol disciplina artística que vulguin col·laborar per fer quelcom junts. La "Companyia Encaixats" vol ser el laboratori on experimentar noves fórmules, nous projectes, i obrir nous camins. Van començar amb l’espectacle de micro teatre: "El petit gran món dels germans Lambe" 
 Ara, una mica més ambiciosos, arriba aquest: “Xst… dorm el lleó!” I la Companyia creix amb l’Alba i l’Aina dos músics de categoria, elles que tenen cura de tot el que fa relació a la música. 
 Tres pre estrenes de l'espectacle: El passat 12 de març vam estar a la Selva del Camp omplint de gom a gom la sala del Castell del Paborde. L'endemà a l'Ateneu del Clot ple fins al pal de la bandera la segona representació.  La propera a Móra la Nova el dia 20 de març a les 17'30h molt bones critiques en aquesta arrancada tot per anar escalfant l'actuació del dia 8 d'abril al teatre Principal de Terrassa a les 19h de la tarda  l'espectacle d'obertura oficial del 2on Festival de titelles Didó. I per si us sap a poc el 9 d'abril  a Reus al Centre de Lectura  i el 5 de juny a les 11'30h al sisè Festival Minipop a Tarragona
 Us esperem!!
                         

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aquesta és una tardor d'estrenes

Per fi! ESTRENA

"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"