Amb la Cia Encaixats al Festival Minipop de Tarragona


DIUMENGE, 29 de juny a les 11'30h Passaig de les Palmeres de Tarragona Festival Minipop
La Cia Encaixats som:
MANIPULACIÓ I ACTORS: Joan Reverté i Juanvi Quiles
MÚSICS: Aina Roigé i Alba Solé (violí i piano)

"Companyia Encaixats"
L'ànima de la companyia som en Joan Vicent Quiles d’ El Donyet Contacontes i en Joan Reverté de l'Invisible Titelles, junts hem creat la companyia "Encaixats" per portar a terme tots aquells projectes que no encaixen a nivell personal dins del nostre tarannà habitual.
També volem barrejar ingredients: titelles, dansa, arts plàstiques, música... I estem oberts a tots aquells artistes de qualsevol disciplina artística que vulguin col•laborar per fer quelcom junts.
La "Companyia Encaixats" vol ser el laboratori on experimentar noves fórmules, nous projectes, i obrir nous camins. 
Van començar amb l’espectacle de microteatre: "El petit gran món dels germans Lambe" Ara, una mica més ambiciosos, arriba aquest : “Xst… dorm el lleó!”
I la Companyia creix amb l’Alba i l’Aina que tenen cura de tot el que fa relació a la música.





El punt de partida del espectacle "Xst...dorm el lleó!" arranca a finals de juliol, quan surt als mitjans de comunicació la noticia que un nord-americà va caçar a "Cecil" el lleó més estimat de Zimbabwe. Llavors comencem a treballar aquesta història, a buscar, contes, llegendes sobre lleons a l'Africa per fusionar-les en una de sola. Ens agrada una antiga llegenda sobre l'últim rei dels zulus, conegut com Shaka “El Lleó”. Diu que Shaka no va morir, sinó que simplement dorm i despertarà algun dia.

D'altra banda trobem la faula "El ratolí i el lleó" d'Isop (segle VII aC), faulista grec. Segles més tard va ser reescrita entre uns altres, per Jean de la Fontaine o Félix María Samaniego i és tant popular que ha estat objecte de nombroses adaptacions literàries i artístiques.

"Xst...dorm el lleó!" ha esdevingut un divertidíssim espectacle musical. De la mà de “la Companyia Encaixats” podreu gaudir de titelles i música en viu i en directe compartint escenari!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO