Passa al contingut principal

"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"

Una vegada era un rei
que tenia el nas vermell,
que bevent de bóta en bóta
no en deixava ni una gota.


Aquest espectacle és una de les nostres produccions més celebrades. Allà on anem és molt ben rebuda per part de públic i programadors i aquest estiu la podreu gaudir en algun festival o festa major. ( Aneu consultant agenda)
 Una història basada en un conte popular català publicat en un disc EP l'any 1958 per Odèon i que els emetien per la ràdio de tant en tant, amb la meravellosa veu de Isidre Sola ens els sabíem de memòria, encara més si eren en vers. 
Recordant aquells temps, vam muntar aquest espectacle amb titelles.
Una divertida història  que es desenvolupa en el taulell d’una antiga taverna un xic especial,  on un simpàtic taverner ens explicarà aquell conte medieval d’un rei que  tenia el nas vermell de tant de beure vi i que vol casar la seva filla; la princesa Rossor, amb aquell home que a palau li porti el millor vi.  La princesa serà obligada a casar-se sense amor per egoisme del seu pare.  A qui realment estima la princesa es a un pobre trobador…
És un espectacle que conté elements de màgia, teatre, cançons i per descomptat.... els nostres estimats titelles.
Amb aquesta obra "l'Invisible titelles" Pretén entretenir i divertir al seu públic, en aquest cas públic familiar a qui va dirigida l’obra. Grans i petits, pares i mares, avis i àvies i família s'ho passen d’allò més bé amb les aventures del nostre rei, a més d’ensenyar els vins de la nostra terra i el més important: Que en la vida s’ha de respectar els sentiments dels altres.CAST:
Este espectáculo es una de nuestras producciones más celebradas. Allí donde vamos es muy bien recibida por parte de público y programadores y este verano la podrá disfrutar en algún festival o fiesta mayor. (Id consultando agenda)
 Una historia basada en un cuento popular catalán publicado en un disco EP 1958 por Odeón y que los emitían por la radio de vez en cuando, con la maravillosa voz de Isidro Sola nos los sabíamos de memoria, aún más si eran en verso .
Recordando aquellos tiempos, montamos este espectáculo con títeres.
Una divertida historia que se desarrolla en el mostrador de una antigua taberna un poco especial, donde un simpático tabernero nos explicará aquel cuento medieval de un rey que tenía la nariz roja de tanto beber vino y que quiere casar a su hija; la princesa Rossor, con aquel hombre que en palacio le lleve el mejor vino. La princesa será obligada a casarse sin amor por egoísmo de su padre. A quien realmente ama la princesa es un pobre trovador ...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aquesta és una tardor d'estrenes

Aquesta és una tardor d'estrenes, si ens ho permet "madame Covid". Primer "Abiyoyo"  que en un principi estrenavem el dia 24 d'octubre i ho hem ajornat pel novembre. També estrenarem "Artur i Clementina" en format streaming a finals de novembre i més endavant ho farem  de manera presencial amb públic en directe  "Artur i Clementina" està basat en el conte de l’escriptora i historiadora de l’art italiana, Adela Turin.  Aquesta història ens narra la vida de dues tortugues enamorades; a Clementina li encanta l'art, les seves inquietuds i aspiracions van més enllà del que és tangible, ja que el seu pensament és purament artístic. A l’Artur, li interessen més els aspectes diaris i terrenals de la vida quotidiana.  Clementina decideix que igual l’Artur té raó, ja que ell sembla molt intel·ligent, de manera que opta per fer-li cas. Perquè ella no es trobi trist, Arturo decideix portar-li a casa objectes bonics que representen les aspiracions

Companyia l'Invisible titelles per passar una bona estona!

Si voleu programar un divertit espectacle per la vostra  Festa Major o esdeveniment. Nosaltres "L'Invisible titelles" ens adaptem al vostre espai i a la nova normalitat  seguint el rigorós protocol de protecció per la Covid-19 Tenim un assortiment d'espectacles per grans i petits que us estan esperant..   No dubteu en contactar amb nosaltres per demana més informació. Estem al vostre servei. Donem suport a la cultura i als artistes del territori. Que comenci la funció!! Si sou d'un ajuntament ens podeu trobar també al catàleg de subvencions per programacions culturals:  e-catàleg   de la Diputació de Tarragona correu electrònic: invisibletitelles@gmail.com  📧 telèfon mòbil: 646287914📞 web : http://invisibletitelles.ppcc.cat

Volem un "Sant tornem-hi aviat!!

Sembla ser que poc a poc alguns ajuntaments i comissions a mida que anem passant les fases de desconfinament progressiu estan començant a programar de cara a l’estiu on poder gaudir altre cop d’espectacles en viu a l’aire lliure o be en teatre, sempre adaptant-se a les mesures adequades de seguretat i higiene.  Portem 72 dies sense treballar i sense ingressos i estem preparats per tornar a oferir tots els nostres espectacles. Podeu consultar la nostra web:  http://invisibletitelles.ppcc.cat   demaneu informació: invisibletitelles@gmail.com o bé truqueu-nos directament al mòbil 646287914 Amb ganes de pujar a l’escenari i escoltar les vostres rialles i aplaudiments! # siEsVolEsPot   # laCulturaTambéCura   # laculturacura   # invisibletitelles   # titelles   # siesvolespot   # desconfinament   # teatrefamiliar  Moltes gràcies!