"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"

Una vegada era un rei
que tenia el nas vermell,
que bevent de bóta en bóta
no en deixava ni una gota.


Aquest espectacle és una de les nostres produccions més celebrades. Allà on anem és molt ben rebuda per part de públic i programadors i aquest estiu la podreu gaudir en algun festival o festa major. ( Aneu consultant agenda)
 Una història basada en un conte popular català publicat en un disc EP l'any 1958 per Odèon i que els emetien per la ràdio de tant en tant, amb la meravellosa veu de Isidre Sola ens els sabíem de memòria, encara més si eren en vers. 
Recordant aquells temps, vam muntar aquest espectacle amb titelles.
Una divertida història  que es desenvolupa en el taulell d’una antiga taverna un xic especial,  on un simpàtic taverner ens explicarà aquell conte medieval d’un rei que  tenia el nas vermell de tant de beure vi i que vol casar la seva filla; la princesa Rossor, amb aquell home que a palau li porti el millor vi.  La princesa serà obligada a casar-se sense amor per egoisme del seu pare.  A qui realment estima la princesa es a un pobre trobador…
És un espectacle que conté elements de màgia, teatre, cançons i per descomptat.... els nostres estimats titelles.
Amb aquesta obra "l'Invisible titelles" Pretén entretenir i divertir al seu públic, en aquest cas públic familiar a qui va dirigida l’obra. Grans i petits, pares i mares, avis i àvies i família s'ho passen d’allò més bé amb les aventures del nostre rei, a més d’ensenyar els vins de la nostra terra i el més important: Que en la vida s’ha de respectar els sentiments dels altres.



CAST:
Este espectáculo es una de nuestras producciones más celebradas. Allí donde vamos es muy bien recibida por parte de público y programadores y este verano la podrá disfrutar en algún festival o fiesta mayor. (Id consultando agenda)
 Una historia basada en un cuento popular catalán publicado en un disco EP 1958 por Odeón y que los emitían por la radio de vez en cuando, con la maravillosa voz de Isidro Sola nos los sabíamos de memoria, aún más si eran en verso .
Recordando aquellos tiempos, montamos este espectáculo con títeres.
Una divertida historia que se desarrolla en el mostrador de una antigua taberna un poco especial, donde un simpático tabernero nos explicará aquel cuento medieval de un rey que tenía la nariz roja de tanto beber vino y que quiere casar a su hija; la princesa Rossor, con aquel hombre que en palacio le lleve el mejor vino. La princesa será obligada a casarse sin amor por egoísmo de su padre. A quien realmente ama la princesa es un pobre trovador ...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO