Nos vemos en Madrid en el Festival de Verano de títeres de El Retiro - Ens veiem a Madrid al Festival d'Estiu de titelles del Retiro

 El próximo viernes 10 de agosto a las 21h estaremos en el Teatro Municipal de Títeres del Retiro en Madrid.  Dentro del Festival de Verano de títeres de El Retiro, se ha programado  un ciclo de títeres para público adulto y adolescente.

En "Me llaman Perla Preciosa" una mujer nos cuenta páginas vividas de su vida desde la posguerra española hasta nuestros días. Una mujer apasionada por la copla y la "canción española". Una vida con muchas sorpresas de principio a final. Una infancia difícil, su primer amor, las tardes alrededor de la radio, etc ...
  
Hay canciones y cantadas con la voz en riguroso directo, y es que en la "Perla Preciosa" le encanta cantar. Son de aquellas que marcaron toda una época.

  En escena un títere de 1'65mts de altura (aprox.) Y el titiritero solo en el escenario, contando una interesante historia, a veces divertida; muy divertida. En otros momentos invitando a la reflexión.

Títeres para adultos? Quieres decir que no somos demasiado grandes para estas gilipolleces infantiles?

Lo escuchado tantas veces, y es un error que está desgraciadamente muy extendido. La gente piensa que los espectáculos de títeres son sólo para niños y no es así. Siempre se han hecho títeres para adultos. En muchos países la cosa tal vez está más normalizada, aquí en cambio padecemos de masas complejas. Todo esto hace que las compañías de títeres aquí apuesten poco para hacer montajes exclusivos para adultos, por suerte cada vez somos más los atrevidos.

"Me llaman Perla Preciosa" es una obra pensada y dirigida a un público exclusivamente adulto. y nuestro reto es que el espectáculo conecte con este público y se deje llevar por la magia del títere en escena.



El proper divendres 10 d'agost a les 21h estarem al Teatre Municipal de Titelles del Retiro a Madrid. Dins Festival d'Estiu de titelles del Retiro, s'ha programat un cicle de titelles per a públic adult i adolescent.

A "Me llaman Perla Preciosa" una dona  ens explica pàgines viscudes de  la seva  vida des de la postguerra espanyola fins als nostres dies. Una dona apassionada per la copla i la "canción española". Una vida amb moltes sorpreses de principi a final. Una infància difícil, el seu primer amor, les  tardes al voltant de la radio, etc...

Hi ha cançons i cantades amb la veu en rigorós directe,  i es que a  la "Perla Preciosa"  li encanta cantar. Són d'aquelles que van marcar tota una època.


En escena un titella de 1'65mts d'alçada (aprox.) i el titellaire sols a l'escenari,  explicant una interessant història, a vegades divertida; molt divertida. En altres moments convidant a la reflexió.

Titelles per adults?  Vols dir que no som massa grans per aquestes collonades infantils?
Ho escoltat tantes vegades, i és un error que està malauradament molt estès. La gent pensa que els espectacles de titelles són només per a nens i no és així. Sempre s'han fet titelles per  adults. A molts països la cosa potser  estâ més normalitzada,  aquí en canvi patim de masses  complexes. Tot això fa que les companyies de titelles d'aquí apostin poc per  fer muntatges exclusius per adults , per sort cada cop som més els atrevits. 

"Me llaman Perla Preciosa" és una obra pensada i dirigida a un públic exclusivament adult. i el nostre repte es que l'espectacle connecti amb aquest públic i es deixi portar per la màgia del titella en escena.  









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO