"En Tabalet" també esta a punt d'arribar




 "En Tabalet" també esta a punt d'arribar.  Ja us vam dir que per aquest 2019 com que fem 10 anys de titelles la fariem molt grossa i us mig desvetllem el que serà la segona estrena. Esta basat en el popular conte del mateix nom, és  un conillet molt conegut i apreciat pels nens i nenes
. En Tabalet  és  petitó i de color blanc que viu amb la seva mare en una lloriguera. La mare li diu que quan ella surti  buscar pastanagues no es mogui de dins el cau ni faci cap soroll, però en Tabalet és una mica tafaner i vol saber què són tots aquests sorolls tan estranys que sent allà fora. Surt del seu cau sense escoltar les recomanacions de la seva mare i allà viu les primeres experiències per superar la por i la primera aventura quan, refiant-se'n, l'enrosca una serp amb males intencions.. 
 Hi apareixen els elements propis del conte popular: Repetició de frases i expressions, onomatopeies. La música també tindrà presencia amb cançons amb guitarrò i sons amb instruments de percussió...
 Descobreix com és en Tabalet. Viu amb ell i els seus simpatics amics les aventures i perills el bosc. Deixa´t endur per la curiositat. Un espectacle de format molt petit pels més petits de la casa.
 Rigurosa estrena els dies 13 i 14 d'abril. De moment no podem donar més pistes per què encara és un secret. Ja informarem del lloc i l'hora.



Dates disponibles per contractacions d'aquest espectacle a partir del 22 d'abril de 2019
invisibletitelles@gmail.com  o bé 646287914 (Joan)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO