EN TABALET



Encara queden 12 dies per l'estrena oficial de la nostra última producció "En Tabalet" però  el dia 7 al matí farem un tastet d'aquest nou espectacle.

Diumenge dia 7 d’abril a les 12h.
Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell C/ Sant Jaume, 4, 43839 Creixell,

SINOPSI:
"En Tabalet" està basat en el popular conte del mateix nom, és un conillet molt conegut i apreciat pels nens i nenes. En Tabalet és petit i de color blanc, viu amb la seva mare en una lloriguera. La mare li diu que quan ella surti a buscar pastanagues no es mogui de dins el cau ni faci cap soroll, però en Tabalet és una mica curiós i vol saber què són tots aquests sorolls tan estranys que  s'escolten allà fora al bosc. Surt del seu cau sense escoltar les recomanacions de la seva mare i allà viu les primeres experiències per superar la por i la primera aventura quan, amb enganys, se li s'enrosca una serp amb males intencions. 
Ai, ai, ai que passarà?
A l'espectacle apareixen els elements propis dels contes populars que es caracteritzen per l'ús d'un llenguatge molt col·loquial i tenen un tarannà moralitzador que sovint sembla ocult però si indaguem una mica, podem trobar la moralitat.
La música també té una part presencial, unes cançons acompanyades de l'ukelele i altres sons amb instruments senzills de percussió.
Descobreix com és en Tabalet i viu amb ell i els seus amics, les aventures i perills del bosc. Deixeu-vos portar per la curiositat.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO