"Serrallonga Déu vos guard" 2a part

Aquí teniu la crònica,
Molt content d'actuar a la meva Tarragona, la dels somnis de joventut, la que sempre m'espera.
 Passeig de les Palmeres, a dos quarts de sis de la tarda d'un dilluns 16 de setembre i dins els actes de Santa Tecla 2019.
 Tot a punt per presentar un nou personatge; "Lo tio Secall" contador de rondalles, arreplegador d'històries, rodamón, i el seu ajudant en Joanet.
 Es comença a omplir l'espai de nens i nenes , amb els pares i mares, avis i altres familiars. Algun turista encuriosit pel que està passant. I arranca l'espectacle. Nervis, emoció i pànic aquesta mescla que als artistes  ens fa arribar a l'orgasme ( de vegades).
 Avui l'espectacle va d'un conte que  ha escrit En Pau Torres amb dibuixos de l'Eric Martinez "Serrallonga Déu vos guard" el número 7 de la col·lecció dels Contes del Seguici tot apadrinat per l'Associació d'Amics de la Colla Jove de Tarragona.
 A l'Invisible titelles em fet l'adaptació per ser explicat en públic.
 Curiosament en Pau Torres; l'escriptor i jo ens uneix aquest personatge, Jo vaig ser un dels fundadors   del Ball d'en Serrallonga de Tarragona i vaig representar el personatge d'en Joan de Serrallonga els primers anys del Ball. En Pau també ha representat aquest personatge a dins del Ball. I ara desprès de més de 32 anys de la fundació d'aquest ens retrobem per oferir aquest merescut homenatge  al Ball de Serrallonga de Tarragona a traves d'un llibre i de la meva humil funció de titelles. Ah! i Visca Santa Tecla!!!!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"

Cap a la recta final del 2021!