Els Dips retornen a Pratdip


 Aquest cap de setmana, 2 i 3 de novembre, s'ha fet la VIa edició del "Pratdip Llegendari" Un esdeveniment únic  que gira al voltant de la llegenda dels Dips; una mena de gossos salvatges ferotges de grans ullals i ulls encegadors amb certes propietats vampíriques.
A finals d'abril des de l'Associació Pratdip Llegendari ens van proposar fer una versió adaptada als titelles del conte infantil "El poble dels dips" d'Agustina Cugat i fer varis passis durant el festival. Un espectacle exclusiu per poder ser representat any rera any i dedicat als més petits (i no tant petits).
El primer passi del dia 2 el vam poder realitzar al castell tal com estava previst, exhaurint les entrades i amb molta gent al carrer sense poder entrar. Èxit total. 
Per el segon dia la cosa se va complicar doncs el vent ens impedia tornar a fer representacions al castell i vam passar al plan B La sala polivalent, que va ser tot un encert, doncs si el primer dia l'espectacle va agradar, en aquesta ocasió varem poder lluir les llums del teatret i efectes de fum. i omplint altre cop la sala.
Estem contents de l'estrena i del resultat.  Agraïm de tot cor la confiança que la gent de Pratdip ha dipositat en nosaltres així com totes les atencions rebudes.
Moltes gràcies!!!!
Quan tinguem fotografies de les representacions les publicarem.

#pratdipllegendari #invisibletitelles

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"

Cap a la recta final del 2021!