CANCEL·LAT 11e Festival de Titelles de Barcelona
A N U L . L A T


Un any més, arriba el Festival de Titelles de Barcelona. El 21 de març és el Dia Internacional del Titella i per a celebrar-ho, durant els dies 21 i 22 de març, el Poble Espanyol es converteix en el punt neuràlgic d’aquest gènere que farà gaudir a gent de totes les edats. El Festival de Titelles es consolida com a activitat cultural per a famílies a Barcelona amb dos objectius principals: reivindicar el teatre de titelles en totes les seves variants i oferir cultura, diversió i històries apassionants al públic. Enguany, en la seva 11a edició, hi participen 14 companyies tant nacionals com internacionals que ens mostraran més de 70 funcions amb 4 estrenes exclusives. 
 Una programació que es podrà veure en 10 espais o escenaris diferents, tant interiors com exteriors repartits per tot el recinte. Marionetes txeques, de guant, de taula, de fil, de tija, muppets, objectes, ombres xineses... i tots els formats relacionats amb aquest art us faran gaudir a tota la família amb les seves apassionants històries i personatges. 

 Nosaltres actuem el segon dia , 22 de març a l'espai Picnic del Poble Espanyol amb l'espectacle"En Tabalet" Farem tres passis, el primer a les 12'45, el segon a les 14'45 i l'últim a les 17 hores.
I a més, a l’Hivernacle de la Plaça Major hi haurà una zona de foodtrucks, estands de venda de joguines i titelles i jocs pels infants. Pels més petits/es de casa, de 0 a 3 anys, també hi haurà una zona lúdica amb diferents jocs adients a la seva edat. Una activitat que a més, serà relacional entre nadons i també entre pares, mares, avis, àvies, etc... 
 No us perdeu aquesta activitat per a nens i nenes a Barcelona. Un cap de setmana únic a l’any per gaudir dels titelles en família! 

Entrades:  Festival de titelles de Barcelona
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"

Mostra Internacional de Titelles de Mollet del Vallès (15a edició)MITMO

"SENYOR JOAN, MONSIEUR MIRÓ" PEL 12 DE NOVEMBRE