OBERTA CONTRACTACIÖ PER SANT JORDI 2023

Benvolguts amics i amigues;.

 De aquí a poc ( i es que el temps passa volant) , a l’abril celebrarem la festivitat de Sant Jordi. És un dia en què tradicionalment als Països Catalans les parelles es regalen una rosa i un llibre i recordem la llegenda del cavaller i el drac... Per aquesta Diada tant especial  us volem oferim un espectacle igualment especial i diferent: “La divertida història del cavaller Jordi” us asseguro que us divertirà molt i de ben segur que us sorprendrà.

Us convidem a conèixer doncs: “La divertida història del cavaller Jordi”.

 


L’obra d’uns 40 - 45 minuts aproximadament de durada, Super original pel que fa als titelles i els decorats, doncs s’ha procurat que l’estètica de l’espectacle fos com si els personatges sortissin d’un conte infantil imprès. Els titelles són de sobre taula i a voltes ens poden recordar les figures del joc d’escacs. Per aquesta versió,  tot i respectant la lllegenda,  l’hem vestida amb molt bon humor.  En fi, que l’espectacle que us volem oferir us asseguro que us divertirà molt. 

Dir al nostre públic i seguidors del treball de “l’Invisible titelles” que de ben segur  aquest  Sant Jordi us sorprendrà novament ... 


Demaneu més informació i pressupost sense compromís a  invisibletitelles@gmail.com o bé telèfon: 646287914

A la nostra pàgina web: http://invisibletitelles.ppcc.cat hi trobareu tota la informació de la nostra companyia amb totes les produccions que tenim actualment en repertori.

 Moltes gràcies;

 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO