AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

El passat dia 8 de juliol vam estar a Roquetes ajudant a la presentació del llibre "Mà amiga"

en solidaritat amb la campanya de l'ELA. .Va ser una tarda molt bonica. Ens calen moltes mans amigues!


Espectacle de titelles amb el conte infantil “Mà Amiga”, un projecte solidari per a trobar una cura per l’ELA.

L’ELA és una malaltia neurodegenerativa que pateixen 4.000 persones a Espanya. Actualment, no té cura ni tractament per aturar el seu procés degeneratiu. És per aquesta raó que les iniciatives individuals i en col·laboració amb entitats pioneres en la recerca sobre aquesta malaltia són claus per trobar una cura.

‘Mà amiga’ és un projecte que neix d’un neguit familiar i està recolzat per la Fundació Miquel Valls i Tricals. A ambdues organitzacions aniran destinats tots els fons aconseguits amb la venda del llibre. Però més enllà d’això, ‘Mà amiga’ és un conte que mostra als més petits el valor de la solidaritat i la generositat. Els ensenya d’una manera gràfica i senzilla tot el que podem arribar a canviar quan donem un cop de mà.

El conte ha estat dibuixat per l’humorista gràfic i il·lustrador Dalmaus, pintat per en Polets i revisat per l’educadora infantil Gemma Oliveras. I el pròleg és de l’il·lustrador Óscar Alonso, conegut com a 72Kilos i seguit per més de 2 milions de persones a les xarxes socials.

Agraïm el reconeixement de l'Associació de Voluntaris per l'ELA de les terres de l'Ebre i la Fundació Miquel Valls per la lluita explica l'ELA a la foto amb Ignasi Blanch famós dibuixant i il·lustrador de les terres de l'Ebre
Actuant devant un parc ple de mans amigues
ENS CAL LA TEVA MÀ AMIGA!

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO