Espectacle infantil "Peix, peixet"

 
ACTIVITAT AMBIENTAL: Espectacle infantil "Peix, peixet". Dimarts 30 de juliol, a les 19h, a la platja de l'Arenal de l'Hospitalet de l'Infant Centre Blau. Activitat familiar gratuïta. Organitza: Turisme l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors



Apropar als nens i nenes el meravellós món dels contes, de les històries o les rondalles, és sens dubte introduir-los en un viatge imaginari farcit d’experiències i sensacions. A “L’Invisible titelles” en aquesta producció també emprenem un viatge fantàstic al fons del mar, amb una història senzilla però d’una profunditat aclaparadora, molt adient per treballar amb ells alguns valors importants. I que a nosaltres, adults ens pot fer pensar en lo valuós que és tenir amics per compartir les coses.. de què ens val tenir moltes coses materials si no podem gaudir-les amb els amics? I és que al final, la felicitat no és una meta, és un camí.

Aquest espectacle "Peix, Peixet" parteix d'una adaptació del conte de Marcus Pfister "El peix irisat", on el somni de la protagonista; Catalina, es converteix en un viatge. on coneixerem uns bonics personatges marins. Entre tots ells un peix, el més bonic de la mar, ja que el seu vestit d'escates porta tots els colors de l'arc de Sant Martí. Els altres peixos admiren amb enveja les seves precioses escates tornassolades, és per això que en diuen "El Peix Irisat". A través d'aquesta història també intentem conscienciar de l'important que és mantenir els nostres mars nets, sense tirar escombraries des dels vaixells o bé quan anem a l'estiu a la platja.

“Peix, peixet” pot anar dirigit a un ampli sector de públic, des dels tres anys fins als cent anys.

 

Visita la nosta web: https://orquestrain.wixsite.com/invisible

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

“Carnestoltes i la Vella Quaresma”

Ding, dang, dong arriben els espectacles de Nadal!

Abiyoyo a Monistrol de Montserrat