DES DE AQUELLS TEMPS DE CERCAVILES I CANÇONS



Desprès de molts anys de pensar-ho i rumiar-ho, per fi en Joan Reverté es decideix a muntar la seva companyia de titelles. Enrere deixa els bons records de les actuacions amb el grup d’animació infantil “Sidral” (1982) on quasi durant una dècada van recórrer els escenaris i carrers de moltes poblacions amb aquell “gegant manotes” o el “drac que no feia por”. En aquell temps el projecte de crear un espectacle de titelles va estar a punt de prendre forma, però al final va resta en el oblit.

En Joan ha continuat vinculat al món de l’espectacle fent teatre i recitals de cançó, però treballant en secret des de el seu taller, estudiant aquest món màgic, experimentant i construint titelles. Com a professional de la gestió cultural, va tenir l’ocasió de muntar la ”I Mostra de titelles del Baix Camp” a Mont-roig del Camp l’any 2001. i també assistir com a programador primer i com a espectador desprès, a diferents festivals internacionals. Sentia una mena d’enveja sana de tots aquells titellaires - diu – tinc ganes de fer el mateix.

Ens confessa que malgrat haver passat bones vetllades jugant amb la seva filla amb els titelles que ell mateix ha construït, necessita el caliu del públic, el somriure dels nens i les nenes com en aquells anys del grup d’animació. Així es com neix “L’Invisible, companyia de titelles” amb la voluntat de fer-nos passar una bona estona a tots plegats.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO