Passa al contingut principal

II MUESTRA INTERNACIONAL DE TITIRITEROS SOLISTAS

Dels amics de "A la sombrita" de Sevilla, he rebut aquest correu elèctronic demanant-me que'n faci difusió,  doncs aqui ho teniu:

Querido amigo, os solicitamos difusión para las siguientes convocatorias hasta el 20 de octubre:
II MUESTRA INTERNACIONAL DE TITITIRITEROS SOLISTAS
en la Salita Pocas Luces Écija –Sevilla, días 12, 13, 19 y 20 de diciembre de 2009. (Funciones a las 17:00h)
+

I FESTIVAL DE TITERES “CIUDAD DEL SOL”
en Écija –Sevilla- días 12, 13, 19 y 20 de diciembre de 2009. (Funciones a las 12:00h)
+
DOMINGOS de TÍTERES EN SEVILLA
Colaboramos en la programación infantil de un nuevo espacio en el centro de Sevilla con 350 localidades en el que se ofrecerá todos los domingos a las 12 HORAS un espectáculo familiar a partir del 8 de noviembre.
Solicitamos información de espectáculo de mediano y gran formato para los días15, 22, 29 noviembre. 6, 13, 20, 27 diciembre 2009 y 3, 10, 17, 24, 31 enero 2010.

EL PLAZO DE RECEPCIÓN DE SOLICITUDES FINALIZA EL 20 DE OCTUBRE DE 2009.
La pasada edición se realizó el 8 de enero de 2009, pero para esta nueva convocatoria la adelantamos a diciembre por motivos organizativos. Además de mantener la Muestra Internacional de Titiriteros Solistas hemos incorporado, con la colaboración del Excmo. Ayuntamiento, el primer Festival de Títeres que se va a celebrar en la ciudad de Écija –Sevilla-, y colaboramos en la programación infantil de un nuevo espacio en Sevilla.

En estos momentos que cada día nos llega información de suspensiones de actuaciones y programaciones, es para nosotros un honor poder ofertar estas nuevas iniciativas al sector. Aunque los presupuestos están excesivamente recortados, no es motivo para desfallecer en ésta posibilidad de ofrecer nuestros trabajos, difundir y divulgar nuestro amor por los títeres y por la profesión de titiriter@. Para todos aquellos que os cuadre las fechas y queráis ayudarnos a motivar estas iniciativas, rogamos nos enviéis las fichas rellenas que os podéis bajar en los siguientes enlaces:
También y como novedad dentro del entorno de la muestra, organizaremos un taller para profesionales del 14 al 18 de diciembre, en horario de 10 a 14 horas. “TEATRO DE SOMBRA: RECURSOS TÉCNICOS PARA UN TITIRITERO SOLISTA –AL MENOS-“. Impartido por José-Diego Ramírez. En estos días publicaremos el contenido del curso y la ficha de inscripción en el enlace web del festival: http://www.alasombrita.com/mitsol
Envío de información a:   José-Diego Ramírez
A la Sombrita, teatro de “pocas” luces.
Apartado de Correos, 341
41400 ÉCIJA –Sevilla- España

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aquesta és una tardor d'estrenes

Aquesta és una tardor d'estrenes, si ens ho permet "madame Covid". Primer "Abiyoyo"  que en un principi estrenavem el dia 24 d'octubre i ho hem ajornat pel novembre. També estrenarem "Artur i Clementina" en format streaming a finals de novembre i més endavant ho farem  de manera presencial amb públic en directe  "Artur i Clementina" està basat en el conte de l’escriptora i historiadora de l’art italiana, Adela Turin.  Aquesta història ens narra la vida de dues tortugues enamorades; a Clementina li encanta l'art, les seves inquietuds i aspiracions van més enllà del que és tangible, ja que el seu pensament és purament artístic. A l’Artur, li interessen més els aspectes diaris i terrenals de la vida quotidiana.  Clementina decideix que igual l’Artur té raó, ja que ell sembla molt intel·ligent, de manera que opta per fer-li cas. Perquè ella no es trobi trist, Arturo decideix portar-li a casa objectes bonics que representen les aspiracions

Companyia l'Invisible titelles per passar una bona estona!

Si voleu programar un divertit espectacle per la vostra  Festa Major o esdeveniment. Nosaltres "L'Invisible titelles" ens adaptem al vostre espai i a la nova normalitat  seguint el rigorós protocol de protecció per la Covid-19 Tenim un assortiment d'espectacles per grans i petits que us estan esperant..   No dubteu en contactar amb nosaltres per demana més informació. Estem al vostre servei. Donem suport a la cultura i als artistes del territori. Que comenci la funció!! Si sou d'un ajuntament ens podeu trobar també al catàleg de subvencions per programacions culturals:  e-catàleg   de la Diputació de Tarragona correu electrònic: invisibletitelles@gmail.com  📧 telèfon mòbil: 646287914📞 web : http://invisibletitelles.ppcc.cat

Volem un "Sant tornem-hi aviat!!

Sembla ser que poc a poc alguns ajuntaments i comissions a mida que anem passant les fases de desconfinament progressiu estan començant a programar de cara a l’estiu on poder gaudir altre cop d’espectacles en viu a l’aire lliure o be en teatre, sempre adaptant-se a les mesures adequades de seguretat i higiene.  Portem 72 dies sense treballar i sense ingressos i estem preparats per tornar a oferir tots els nostres espectacles. Podeu consultar la nostra web:  http://invisibletitelles.ppcc.cat   demaneu informació: invisibletitelles@gmail.com o bé truqueu-nos directament al mòbil 646287914 Amb ganes de pujar a l’escenari i escoltar les vostres rialles i aplaudiments! # siEsVolEsPot   # laCulturaTambéCura   # laculturacura   # invisibletitelles   # titelles   # siesvolespot   # desconfinament   # teatrefamiliar  Moltes gràcies!