ANECDOTA A L'ACTUACIÓ DE GINESTAR

Ahir varem actuar a Ginestar (Ribera d’Ebre) dins els actes de la Festa Major de Sant Martí. Com acostuma a passar últimament amb l’espectacle “La veritable història del rei que tenia el nas vermell” el públic tant infantil com adult gaudeix d’allò més be de la funció i això es nota des de l’escenari, quan tot va de perles es percep, i t’arriben les bones vibracions.
Aquesta vegada no podia faltar l’anècdota de la jornada. En arribar a muntar les cadires del públic no estaven posades encara, nosaltres actuàvem a peu pla sense escenari així que com teníem una estona de feina ens varem disposar a preparar-ho tot, tal i com podeu observar en la foto tot va quedar a punt d’aquesta manera, tant sols falteven les cadires...
 Els que coneixeu l’espectacle sabreu que l’escenografia representa un taulell d’una taberna, amb els elements que sovint s’hi poden trobar, gerres, gots, botes i la pissarra amb els preus.....A la poca estona d’estar esperant que posessin les cadires varen passar per allí un grupet de persones que devien ser forasters i es paren davant l’escenari i pregunten per comprar vi, Els vaig tenir que explicar que allò era una paradeta de mentida, que era per fer la nostra funció de titelles. Ells varen argumentar que com justament estàvem davant la porta de la cooperativa agrícola sota el cartell de venda de vi i oli havien deduït que era  precisament això. Varem riure molt tots plegats..... A la poca estona arribaren les cadires, ja estava tot a punt per començar la funció.

Comentaris

Carme Rosanas ha dit…
:) una anècdota ben simpàtica... segur que es van quedar a veure la funció!
Joan Reverté ha dit…
I tant que si, a més anaven amb nens

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO