L'INVISIBLE A GINESTAR



El proper diumenge 13 de novembre a ,es 16’30 hores a la plaça Catalunya de Ginestar funció de titelles a càrrec de “L’Invisible titelles” amb l’obra: “La veritable història del rei que tenia el nas vermell” dins els actes de la Festa Major d’aquesta localitat.

“La veritable història del rei que tenia el nas vermell” ens explica la divertida història que es desenvolupa en el mostrador d’una antiga taverna un xic especial, on un simpàtic taverner ens explicarà aquell conte medieval d’un rei que tenia el nas vermell de tant de beure vi i que vol casar la seva filla; la princesa Rosor, amb l’home que a palau li porti el millor vi. La princesa serà obligada a casar-se sense amor per l’egoisme del seu pare. A qui realment estima la princesa es a un pobre trobador…

És un espectacle ple de sorpreses que conté elements de màgia, teatre, cançons i per suposat.... els nostres estimats titelles.

Amb aquesta obra "l'Invisible titelles" pretén entretenir i divertir al seu públic, en aquest cas públic familiar a qui va dirigida l’obra. Grans i petits, pares i mares, avis i àvies i demes família s’ho passen d’allò més bé amb els aventures del nostre rei, a més d’ensenyar els vins de la nostra terra i el més important: Que en la vida s’ha de respectar els sentiments dels demés.

Basada en un conte popular català.

L’Invisible titelles” neix l’any 2009 estrenant l’obra “Els coberts de plata”. La tècnica que utilitza en la majoria dels seus espectacles són la manipulació de titelles sobre taula, Podríem classificar l’Invisible com a companyia amb titellaire solista, doncs aquesta compta amb un sol manipulador, en Joan Reverté, professional que ha treballat en diferents àmbits artístics, actor, music, a mes de ser el constructor dels titelles i gran part de l’escenografia que s’utilitza.

L’any 2010 estrenà l’obra “La veritable historia del rei que tenia el nas vermell” que encara continua representant amb gran èxit

El juny de 2011 col.laborà amb la companyia de dansa de l’Ana Andujar a l’espectacle “Spleen” amb la creació del personatge “Revol”; un titella de mida humana i actuant a escena amb la ballarina.

, “L’Invisible titelles” també fa tallers de construcció de titelles per escoles, AMPAS, casals, ...... i des de el seu estudi construeix per encàrrec qualsevol titella, objectes de paper machè o capgròs que li encomaneu.

Just el passat dia 5 de novembre s’estrenava “Petits Fours” espectacle de titelles per adults que amplia així el target de públic a qui dirigir els seus espectacles.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO