PATIM,PATAM,PAT...UFF!

           



De debò que no estava previst ara per ara fer un espectacle sobre Patufet i un bon dia una llar d’infants ens encarrega fer-ne un per a la seva festa de fi de curs i en un temps rècord de 15 dies. Volien una cosa curteta d'uns 25 minuts aproximadament i aprofitant alguns dels titelles d'altres espectacles i improvisant una escenografia molt senzilla així va néixer "Patim, patam, patum" per no anomenar-lo directament Patufet. No cal dir que va ser un èxit i com la veu va córrer, va sortir una altra actuació en una altra llar d’nfants. Així que vam decidir incorporar-lo a la nostra cartellera  com espectacle per les llars d’infants.
 L'assistència a un taller de clown a l’estiu passat ens va aportar idees brillants que molt impacientment volíem posar en pràctica i no se'ns va ocórrer altre cosa que agafar aquest “Patim,Patam,Patum” i transformar-lo en “Patim,patam,pat...uff!” on també vam recorrer a l’ajut dels llibres del nostre “mestre de capçalera” Gianni Rodari.
Ens venia de gust deixar una part important a la improvisació i sentir aquella sensació ... Què passarà avui? Cada dia la representació pot ser diferent , o no. Barrejar titelles amb el treball d’actor, de clown, ple d'humor, implicar al públic a participar i convertir-lo en part important del show i fer un espectacle el més esbojarrat possible. El resultat final aquí el teniu, d’un petitet espectacle d’uns 25 minuts pels més menuts,ens ha quedat un d’uns 40 minuts per gaudir tota la família. (Sempre ens queda la primera versió per continuar anant per les llars d’infants)
El personatge de la nostra història es diu Miquel Llopis però tothom el coneix com a Patufet”, es petit com un cigró...que dic com un cigró! Ves que potser no sigui com un pèsol....
  Patufet és un personatge popular català, representat per un nen molt petit. És el protagonista d'un dels contes tradicionals catalans més coneguts.  

 27 DE SETEMBRE 
AL MERCAT A L'ANTIGA DE MONT-ROIG DEL CAMP 
A LES 7 DE LA TARDA PLAÇA DE L'ESGLÉSIA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO