Sant Jordi? de aqui a res.....




De aquí a poc ( i es que el temps passa volant), a l’abril, celebrarem la festivitat de Sant Jordi. És un dia en què tradicionalment als Països Catalans les parelles es regalen una rosa i un llibre i recordem aquella llegenda d'un cavaller, una princesa i un drac...  A molts municipis, escoles , centres cívics... es fan representacions teatrals de la llegenda. Es per això que per aquesta Diada tant especial  us volem oferim un espectacle de titelles igualment especial i diferent: "Un cavaller de nom: Jordi" amb una acurada posada en escena més espectacular i més gran. Us asseguro que us divertirà molt i segur que us sorprendrà.
 .


 L’obra d’uns 45 minuts aproximadament de durada, amb titelles de sobre taula que poden recordar a les figures d'escacs o aquells ninots amb els que molts de nosaltres hem jugat en la nostra infància , amb un tamany més gran on la tradició i innovació es barregen amb molt d' humor
Aquesta llegenda de Sant Jordi, que ben segur conèixeu, és una adaptació nostra En Jordi, cavaller, és l'heroi d'una gran gesta cavalleresca, la tradició situa l’acció a Montblanc (Conca de Barberà). Es diu que un drac assolava la zona i que es menjava tot allò que trobava... i una pobre princesa.....Psssst .... Però millor que no expliqui res més, doncs la nostra història va per aqui! 



Voleu que actuem amb el nostre espectacle? Tenim oberta la contratació 

  tlf: 977838293 – mòbil: 646287914

Per a qualsevol aclariment o o ampliar informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres i en parlem mes àmpliament,  des d’ara estic a la vostre disposició pel que calgui,
  Si per un casual esteu programant i veieu que us podria encaixar, perfecte, que comenci la funció... encantats de compartir el nostre treball amb tots vosaltres.

 Moltes gràcies per endavant i salutacions cordials,
   
PD: A la nostra pàgina web: http://invisibletitelles.ppcc.cat hi trobareu tota la informació de la nostra companyia amb totes les produccions que tenim actualment en repertori.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO