NOVA TEMPORADA I MOLTES NOVETATS

Quan arriben aquestes dates del mes de setembre, a punt d'acabar l'estiu normalment comencem una nova temporada quasi coincidint amb el curs escolar i/o la tardor. L'estiu ha estat ple de bolos (per sort) i ara arrancarem amb una tardor molt atapeïda d'aquí cap allà  amb els nostres estimats titelles.  Però potser el més atraient son les novetats; que no son poques. Us volem fer un avançament per anar fent boca del que depararà  la nova temporada que arriba carregada de moltes sorpreses.


La primera serà la reposició del espectacle "La fada Xiela" basat en el conte de la Judit Robert Aquest espectacle ha estat revisat i posat al dia i no s'ha representat mai a Mont-roig. Serà al mes d'octubre , i ja us direm la data.
L'altra bona noticia es l'estrena, per fi desprès de dos anys d'espera, de "Me llaman Perla Preciosa" un espectacle musical de titelles per adults i això serà al teatre Bravium de Reus el 14 de novembre a la nit.

La tercera es l'espectacle: "El follet, el gat i el pastisser" una història dolça i tendre basada en  el conte del mateix nom de la Roser Pros-Roca i els seus fills l'Ariadna i el Marcel. L'estrena esta prevista pels voltants de les festes de Nadal.
 Com a novetat destacar també que a "El follet, el gat i el pastisser" els titelles han estat realitzats en el taller de l'Helena Garcia i que per aquesta ocasió treballem amb titelles de goma espuma que donaran un altra dimensió als nostres espectacles. També esmentar que per "La perla preciosa" em comptat amb la seva col·laboració per resoldre un seguit de problemes tècnics que teníem i adaptar el titella (que també es de goma espuma) a les nostres necessitats. Aquest ha estat el motiu d'aquest quasi dos anys de retard per poder-lo estrenar.



Tot això sense deixar de banda els altres espectacles; "La veritable història del rei que tenia el nas vermell" "La que escombrava l'escaleta" "Una de bruixes" "El cavaller Jordi"..... que continuen gaudint de molt bona salut i èxits.
En fi, ja veieu que estem distrets, us anirem informant puntualment de tots aquests esdeveniments.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO