Comença el 2016

Comença l'any 2016 amb dues noves  produccions "El follet, el gat i el pastisser" una història màgica per tota la família i "Me llaman Perla Preciosa"  un divertit espectacle de titelles per adults. Amb l'esperança de trepitjar molts escenaris.
 La "Perla Preciosa" ha estat un treball de preparació de quasi tres anys amb molts nervis sobre tot quan s'apropava l'estrena (14 de novembre al Bravium Teatre de Reus) Una de les mentires més gran que corre en el món dels titelles es que aquests son per la canalla. Res és fals, els titelles són per tots aquells que es deixen seduir, siguin grans o petits.
"El follet, el gat i el pastisser" estrenat el passat 22 de desembre coincidint amb les festes de Nadal a la biblioteca de Mont-roig.
 L'any 2015 ha estat ple de bolos molt satisfets dels resultats i omplint els llocs on anàvem Personalment diria que ha estat l'any més productiu des de la creació de " l'Invisible titelles" La part negativa dir que vam acabar l'any malament doncs tot aquest anar i venir em va portar  a l'hospital estressat i amb una infecció a la boca de l'estomac. Res un ensurt i tenir que suspendre l'última actuació de l'any, el 31 de desembre a la tarda (Home dels Nassos)

Cert que vaig dir que el 2016 seria un any sabàtic pel que fa  a realitzar noves produccions. Que em limitaria a fer actuacions amb els espectacles que portem a la cartera. Però no serà així, fins dilluns "farem vacances" i desprès  ja tornaré a estar embolicat en un parell de projectes, un a curt termini i l'altre pel proper Nadal. Els artistes ja ho tenim això.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO