Passa al contingut principal

"El follet, el gat i el pastisser" comença a fer recorregut

Ben aviat pel febrer passat carnaval, tornarem a obrir la pastisseria més màgica del món "Delícies  Màgiques" Comencem a bellugar l'espectacle: "El follet, el gat i el pastisser"  D'aquí a poc us direm dates, lloc i horaris per si voleu gaudir-ne.
Hi  havia una vegada  un  pastis ser que tenia  molta traça en l’elaboració de dolços. Del  obrador de la pastisseria "Delícies Màgiques" sortien uns exquisits pastissos, bombons delicadíssims, caramels de formes i colors divertits, galetes cruixents i torrades, i quan era el temps, massapans i torrons, unes coques ensucrades, les llaminadures  més dolces i variades que cap infant del món pugui imaginar...La fama del pastisser era  molt gran. Els homes miraven amb goig a través dels vidres de la pastisseria, les dames es delien per les dolçaines que el mestre pastisser obrava a diari i els infants deixant de banda els seus jocs i enganxaven el seu nas a l’aparador de la pastisseria, cada cop que el pastisser sortia del taller carregat amb una nova safata de pastes. Els vianants del carrer s’aturaven per flairar  l’aroma de sucre cremat i  nata batuda que  sortia per la xemeneia de l’obrador i que l’aire s’enduia i escampava per tota la ciutat.

 El pastisser veia que el sabor d’aquelles pastes feia que la gent se sentís feliç i n’observava la reacció acaronant-se la barbeta en un gest misteriós,  perquè l’èxit dels seus pastissos  es devia  a un ingredient que només ell coneixia i que era un gran secret... El nostre conte comença aquí,  Quan el darrer client del dia havia marxat  de la botiga...Xst!

En aquest espectacle, entrarem de la mà de l’Invisible titelles a la rebotiga de la pastisseria “Delícies Màgiques” on el  propietari té un follet segrestat, que un dia havia sorprès  menjant un trosset d’un dels seus pastissos.  El follet li havia dit que coneixia una manera de poder millorar el sabor i l’efecte dels pastissos i, molt innocentment, li havia desvetllat un meravellós el secret.

El pastisser ja no el va voler deixar anar  i el va empresonar tancat a pany i clau amb gran zel perquè el seu secret no s’escampés.


Coneixerem també l’altre escenari del conte, el bosc encantat, on hi vivia el follet amb els seus familiars i amics.

Una història  per veure en família del més gran al més petit !

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aquesta és una tardor d'estrenes

Aquesta és una tardor d'estrenes, si ens ho permet "madame Covid". Primer "Abiyoyo"  que en un principi estrenavem el dia 24 d'octubre i ho hem ajornat pel novembre. També estrenarem "Artur i Clementina" en format streaming a finals de novembre i més endavant ho farem  de manera presencial amb públic en directe  "Artur i Clementina" està basat en el conte de l’escriptora i historiadora de l’art italiana, Adela Turin.  Aquesta història ens narra la vida de dues tortugues enamorades; a Clementina li encanta l'art, les seves inquietuds i aspiracions van més enllà del que és tangible, ja que el seu pensament és purament artístic. A l’Artur, li interessen més els aspectes diaris i terrenals de la vida quotidiana.  Clementina decideix que igual l’Artur té raó, ja que ell sembla molt intel·ligent, de manera que opta per fer-li cas. Perquè ella no es trobi trist, Arturo decideix portar-li a casa objectes bonics que representen les aspiracions

Companyia l'Invisible titelles per passar una bona estona!

Si voleu programar un divertit espectacle per la vostra  Festa Major o esdeveniment. Nosaltres "L'Invisible titelles" ens adaptem al vostre espai i a la nova normalitat  seguint el rigorós protocol de protecció per la Covid-19 Tenim un assortiment d'espectacles per grans i petits que us estan esperant..   No dubteu en contactar amb nosaltres per demana més informació. Estem al vostre servei. Donem suport a la cultura i als artistes del territori. Que comenci la funció!! Si sou d'un ajuntament ens podeu trobar també al catàleg de subvencions per programacions culturals:  e-catàleg   de la Diputació de Tarragona correu electrònic: invisibletitelles@gmail.com  📧 telèfon mòbil: 646287914📞 web : http://invisibletitelles.ppcc.cat

Volem un "Sant tornem-hi aviat!!

Sembla ser que poc a poc alguns ajuntaments i comissions a mida que anem passant les fases de desconfinament progressiu estan començant a programar de cara a l’estiu on poder gaudir altre cop d’espectacles en viu a l’aire lliure o be en teatre, sempre adaptant-se a les mesures adequades de seguretat i higiene.  Portem 72 dies sense treballar i sense ingressos i estem preparats per tornar a oferir tots els nostres espectacles. Podeu consultar la nostra web:  http://invisibletitelles.ppcc.cat   demaneu informació: invisibletitelles@gmail.com o bé truqueu-nos directament al mòbil 646287914 Amb ganes de pujar a l’escenari i escoltar les vostres rialles i aplaudiments! # siEsVolEsPot   # laCulturaTambéCura   # laculturacura   # invisibletitelles   # titelles   # siesvolespot   # desconfinament   # teatrefamiliar  Moltes gràcies!