"Artur & Clementina"



Aquest serà el nou espectacle de titelles que us presentarem el mes de novembre i es diu: "Artur i Clementina" basat en el conte de l’escriptora i historiadora de l’art italiana, Adela Turin. 

Aquesta història ens narra la vida de dues tortugues enamorades; a Clementina li encanta l'art, les seves inquietuds i aspiracions van més enllà del que és tangible, ja que el seu pensament és purament artístic. A l’Artur, li interessen més els aspectes diaris i terrenals de la vida quotidiana.Clementina decideix que igual l’Artur té raó, ja que ell sembla molt intel·ligent, de manera que opta per fer-li cas. Perquè ella no es trobi trist, Artur decideix portar-li a casa objectes bonics que representen les aspiracions que Clementina té.

A poc a poc la casa de la tortuga està cada vegada més pesada.Clementina se sent atabalada i Artur no entén per què és tan desagraïda tenint tot el que una tortuga pot desitjar.El final d’aquesta història ho deixem sense desvetllar perquè d'aquesta manera intenteu endevinar i sobretot, perquè us recomanem vegeu el nostre espectacle.

Però ... Segueixen existint molts Arturs? ¿I Clementines?
 

És innegable que encara són necessàries obres sobre igualtat i coeducació, ja que el camí cap a la superació de les diferències encara és llarg. L'escola, per aquest motiu, té un paper primordial al costat de la família per canviar un model de societat, en el qual a través de la coeducació i programes d'igualtat, els nens i nenes i per tant futurs adults i adultes siguin els que creuen un model de societat més igualitari. Per això creiem que a través d’espectacles com aquest podem posar el nostre granet de sorra perquè això sigui possible.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO