Passa al contingut principal

11e FESTIVAL DE TITELLES DE BARCELONA


 Un any més, arriba el Festival de Titelles de Barcelona. El Poble Espanyol es convertirà en el punt neuràlgic d’aquest gènere que farà gaudir a gent de totes les edats.
 El Festival de Titelles es consolida com a activitat cultural per a famílies a Barcelona amb dos objectius principals: reivindicar el teatre de titelles en totes les seves variants i oferir cultura, diversió i històries apassionants al públic. Enguany, en la seva 11a edició, hi participen 11 companyies que oferiran una cinquantena de funcions.
Una programació integrada per 10 espectacles diferents que es representaran en 7 escenaris o espais diferents repartits per tot el recinte, tot organitzat seguint les mesures de prevenció que la situació actual requereix, per tal que les famílies gaudiu de les titelles amb tota seguretat!
Titelles articulades, de guant, de tija, muppets, objectes, ombres xineses... i altres formats relacionats amb aquest art faran gaudir tota la família amb les seves apassionants històries i personatges.
No us perdeu aquesta activitat per a nens i nenes a Barcelona. Un cap de setmana únic a l’any per gaudir dels titelles en família!

Programació
 Dissabte 3 d'octubre de 10:30h a 18h

 Espectacles:

  La Menuda i en Pau el gegant – Cia. Pengim Penjam > ESTRENA
50 minuts / A partir de 3 anys / Titelles de guant i de tija

 Pinotxo, el nen de fusta – Cia. Sebastià Vergés
50 minuts / A partir de 3 anys / Titelles de guant

 El Senyor de les Baldufes – Cia. Penélope y Aquiles
40 minuts / A partir de 5 anys / Clown, transformació d'objectes i titella habitat

 El Jardí – Cia. Pamipipa > ESTRENA
30 minuts / De 0 a 3 anys / Titelles de guant i de tija

 Vet’ho Aquí – Cia. Tururuth
50 minuts / A partir de 2 anys / Teatre d'ombres

 L’Amàlia i les ombres lunars – Cia. Animamundi > ESTRENA
40 minuts / A partir de 2 anys / Ombres xineses

 Animalia – Cia. Sàndal Produccions
Per a tots els públics / Instal·lació / Titelles mitjans i grans, articulats i manipulats per actors
 
Diumenge 4 d'octubre de 10:30h a 18h
 Espectacles:
 
La Menuda i en Pau el gegant – Cia. Pengim Penjam > ESTRENA
50 minuts / A partir de 3 anys / Titelles de guant i de tija

 Pinotxo, el nen de fusta – Cia. Sebastià Vergés
50 minuts / A partir de 3 anys / Titelles de guant

 El Senyor de les Baldufes – Cia. Penélope y Aquiles
40 minuts / A partir de 5 anys / Clown, transformació d'objectes i titella habitat

 En Tabalet – Cia. L’Invisible
25 minuts / A partir de 2 anys /Manipulació directa
Tres passis: 12:00, 13:45 i 15:15  a l’espai Pícnic

Vet’ho Aquí – Cia. Tururuth
50 minuts / A partir de 2 anys / Teatre d'ombres

 L’Amàlia i les ombres lunars – Cia. Animamundi > ESTRENA
40 minuts / A partir de 2 anys / Ombres xineses

 Animalia – Cia. Sàndal Produccions
Per a tots els públics / Instal·lació / Titelles mitjans i grans, articulats i manipulats per actors.

 Per oferir a les famílies una experiència divertida i segura, aquesta edició del Festival de Titelles estarà marcada per les mesures necessàries per garantir la seguretat de tots els assistents:
 Aforament limitat.
 Els assistents podran veure els espectacles sempre asseguts, no de peu. Les cadires estaran separades a la distància de seguretat adequada.
Recomanació d’ús de gel hidroalcohòlic freqüent (hi ha dispensadors repartits en diversos punts del recinte).
 Ús de mascareta obligatori (majors de 6 anys).

Preus i venda d'entrades
Entrada adult = 9€
Entrada infantil (4-12 anys) = 6€
Entrada infantil (menor 4 anys) = 0€
Pack 2 adults + 2 infants (4-12 anys) = 28€
Pack 2 adults + 1 infant (4-12 anys) = 22,50€

https://tickets.poble-espanyol.com/ca/109-web-individual/833-festival-de-titelles

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aquesta és una tardor d'estrenes

Aquesta és una tardor d'estrenes, si ens ho permet "madame Covid". Primer "Abiyoyo"  que en un principi estrenavem el dia 24 d'octubre i ho hem ajornat pel novembre. També estrenarem "Artur i Clementina" en format streaming a finals de novembre i més endavant ho farem  de manera presencial amb públic en directe  "Artur i Clementina" està basat en el conte de l’escriptora i historiadora de l’art italiana, Adela Turin.  Aquesta història ens narra la vida de dues tortugues enamorades; a Clementina li encanta l'art, les seves inquietuds i aspiracions van més enllà del que és tangible, ja que el seu pensament és purament artístic. A l’Artur, li interessen més els aspectes diaris i terrenals de la vida quotidiana.  Clementina decideix que igual l’Artur té raó, ja que ell sembla molt intel·ligent, de manera que opta per fer-li cas. Perquè ella no es trobi trist, Arturo decideix portar-li a casa objectes bonics que representen les aspiracions

Companyia l'Invisible titelles per passar una bona estona!

Si voleu programar un divertit espectacle per la vostra  Festa Major o esdeveniment. Nosaltres "L'Invisible titelles" ens adaptem al vostre espai i a la nova normalitat  seguint el rigorós protocol de protecció per la Covid-19 Tenim un assortiment d'espectacles per grans i petits que us estan esperant..   No dubteu en contactar amb nosaltres per demana més informació. Estem al vostre servei. Donem suport a la cultura i als artistes del territori. Que comenci la funció!! Si sou d'un ajuntament ens podeu trobar també al catàleg de subvencions per programacions culturals:  e-catàleg   de la Diputació de Tarragona correu electrònic: invisibletitelles@gmail.com  📧 telèfon mòbil: 646287914📞 web : http://invisibletitelles.ppcc.cat

Volem un "Sant tornem-hi aviat!!

Sembla ser que poc a poc alguns ajuntaments i comissions a mida que anem passant les fases de desconfinament progressiu estan començant a programar de cara a l’estiu on poder gaudir altre cop d’espectacles en viu a l’aire lliure o be en teatre, sempre adaptant-se a les mesures adequades de seguretat i higiene.  Portem 72 dies sense treballar i sense ingressos i estem preparats per tornar a oferir tots els nostres espectacles. Podeu consultar la nostra web:  http://invisibletitelles.ppcc.cat   demaneu informació: invisibletitelles@gmail.com o bé truqueu-nos directament al mòbil 646287914 Amb ganes de pujar a l’escenari i escoltar les vostres rialles i aplaudiments! # siEsVolEsPot   # laCulturaTambéCura   # laculturacura   # invisibletitelles   # titelles   # siesvolespot   # desconfinament   # teatrefamiliar  Moltes gràcies!