dijous, 27 d’octubre de 2011

PERSONATGES DE "PETITS FOURS" (3)Aquí la teniu, la Sandra una nena que no vol menjar i els seus pares se les veuen i se les desitgen per que mengi.
Un altre personatge de “Petits Fours”que s’estrenarà el proper dia 5 de novembre a les 22h a la Sala K1 de Mont-roig del Camp.

Ei, de debó us hi esperem!!!!!

divendres, 21 d’octubre de 2011

30 D'OCTUBRE A CARDONA


Actuació a Cardona a la Fira de la LLenega dins el Festival Infantil "Tocats del Bolet" amb l'espectacle "La veritable història del rei qe tenia el nas vermell"

dos funcions, dos passes:

matí a les 12'30h
tarda a les 17'00h

 DIVERSIÓ ASSEGURADA!!!

dissabte, 15 d’octubre de 2011

PERSONATGES DE "PETITS FOURS" (2)

Avui un altre personatge de “Petits Fours”que s’estrenarà el proper dia 5 de novembre a les 22h a la Sala K1 de Mont-roig del Camp
Vosaltres heu conegut "El Tatro Argentino"?


O el Teatro Chino de Manolita Chen?


Aquells teatres ambulants de varietats arrevistades a Espanya, aquells envelats de fira......Aquest titella vol ser un homenatge als artistes que varen actuar  en aquests teatres

Paquito Torregrosa
Aqui teniu doncs a el gran Paquito Torregrosa cantant de pasdobles i coples, però els anys no passen en va i de triunfar per tot el món la decadència a deixat la seva petjada a la vida d’en Torregrosa.
 Ell que havia estat estrella del Gran Teatro Argentino i figura convidada al Teatro Chino de Manolita Chen ara s’arrossega de Festa Major a Festa Major  per aquells pobles on Déu  Nostre Senyor va perdre les espardenyes.

Paquito Torregrosa
Per acabar us deixo aquest vídeo, es un reportatge sobre el Teatro Chino de Manolita Chen” pels que no sabeu que era us hi feu una petita idea.
Ens veiem a l'estrena?

dilluns, 10 d’octubre de 2011

PERSONATGES DE L'OBRA "PETIT FOURS" (1) Si voleu saber una miqueta de que va la cosa ,  aqui teniu més informació: http://orquestrain.blogspot.com/2011/09/que-es-petits-fours.html

D’avui fins l’estrena el proper dia 5 de novembre a les 22h a la Sala K1 de Mont-roig del Camp Procurarem anar presentant els personatges de l’obra “Petits Fours” titelles per adults, Aquest es l’home del frenopàtic , un individu sense nom propi, protagonista d’una de les històries de l’espectacle.

dimecres, 5 d’octubre de 2011

ESTRENA DE "PETITS FOURS"

Ja tenim data. El 5 de novembre estrenem “Petits Fours” (espectacle per adults) a les 22h a la sala K1 de Mont-roig del Camp. Apunteu-ho a la vostra agenda, ens farà il•lusió  que vingueu.

dilluns, 3 d’octubre de 2011

l'INVISIBLE ALS LLUÏSOS D'HORTA (BARCELONA)
Data: Diumenge, 16 d'Octubre de 2011

Hora: A les 12:00 hores

On: Els Lluïsos d'Horta. Carrer Feliu i Codina 7 i 9 - 08031 Barcelona - Tel. i Fax 93·427·73·27

Matinal de teatre infantil a càrrec de la companyia L'INVISIBLE Titelles que ens presenten l'obra La veritable història del rei que tenia el nas vermell.

Preu: Preu Soci: 4,00 euros.

Preu No Soci: 5,00 euros

Edat: Per a tots els públics

Una vegada n’era un rei que tenia el nas vermell....
Una divertida història que es desenvolupa en el mostrador d’una antiga taverna un xic especial, on un simpàtic taverner ens explicarà aquell conte medieval d’un rei que tenia el nas vermell de tant de beure vi i que vol casar la seva filla; la princesa Rosor, amb l’home que a palau li porti el millor vi. La princesa serà obligada a casar-se sense amor per l’egoisme del seu pare. A qui realment estima la princesa es a un pobre trobador…
A l’obra hi tenim altres personatges que són tota una sorpresa. És un espectacle que conté elements de màgia, teatre, cançons i per suposat.... els nostres estimats titelles.
Amb aquesta obra "l'Invisible titelles" pretén entretenir i divertir al seu públic, en aquest cas públic familiar a qui va dirigida l’obra. Grans i petits, pares i mares, avis i àvies i demés família s'ho passen d’allò més bé amb els aventures del nostre rei, a més d’ensenyar els vins de la nostra terra i el més important: Que en la vida s’ha de respectar els sentiments dels demés
Basada en un conte popular català


WEB: Els Lluïsos d'Horta