dimarts, 26 de gener de 2016

"El follet, el gat i el pastisser" comença a fer recorregut

Ben aviat pel febrer passat carnaval, tornarem a obrir la pastisseria més màgica del món "Delícies  Màgiques" Comencem a bellugar l'espectacle: "El follet, el gat i el pastisser"  D'aquí a poc us direm dates, lloc i horaris per si voleu gaudir-ne.
Hi  havia una vegada  un  pastis ser que tenia  molta traça en l’elaboració de dolços. Del  obrador de la pastisseria "Delícies Màgiques" sortien uns exquisits pastissos, bombons delicadíssims, caramels de formes i colors divertits, galetes cruixents i torrades, i quan era el temps, massapans i torrons, unes coques ensucrades, les llaminadures  més dolces i variades que cap infant del món pugui imaginar...La fama del pastisser era  molt gran. Els homes miraven amb goig a través dels vidres de la pastisseria, les dames es delien per les dolçaines que el mestre pastisser obrava a diari i els infants deixant de banda els seus jocs i enganxaven el seu nas a l’aparador de la pastisseria, cada cop que el pastisser sortia del taller carregat amb una nova safata de pastes. Els vianants del carrer s’aturaven per flairar  l’aroma de sucre cremat i  nata batuda que  sortia per la xemeneia de l’obrador i que l’aire s’enduia i escampava per tota la ciutat.

 El pastisser veia que el sabor d’aquelles pastes feia que la gent se sentís feliç i n’observava la reacció acaronant-se la barbeta en un gest misteriós,  perquè l’èxit dels seus pastissos  es devia  a un ingredient que només ell coneixia i que era un gran secret... El nostre conte comença aquí,  Quan el darrer client del dia havia marxat  de la botiga...Xst!

En aquest espectacle, entrarem de la mà de l’Invisible titelles a la rebotiga de la pastisseria “Delícies Màgiques” on el  propietari té un follet segrestat, que un dia havia sorprès  menjant un trosset d’un dels seus pastissos.  El follet li havia dit que coneixia una manera de poder millorar el sabor i l’efecte dels pastissos i, molt innocentment, li havia desvetllat un meravellós el secret.

El pastisser ja no el va voler deixar anar  i el va empresonar tancat a pany i clau amb gran zel perquè el seu secret no s’escampés.


Coneixerem també l’altre escenari del conte, el bosc encantat, on hi vivia el follet amb els seus familiars i amics.

Una història  per veure en família del més gran al més petit !

dijous, 7 de gener de 2016

Comença el 2016

Comença l'any 2016 amb dues noves  produccions "El follet, el gat i el pastisser" una història màgica per tota la família i "Me llaman Perla Preciosa"  un divertit espectacle de titelles per adults. Amb l'esperança de trepitjar molts escenaris.
 La "Perla Preciosa" ha estat un treball de preparació de quasi tres anys amb molts nervis sobre tot quan s'apropava l'estrena (14 de novembre al Bravium Teatre de Reus) Una de les mentires més gran que corre en el món dels titelles es que aquests son per la canalla. Res és fals, els titelles són per tots aquells que es deixen seduir, siguin grans o petits.
"El follet, el gat i el pastisser" estrenat el passat 22 de desembre coincidint amb les festes de Nadal a la biblioteca de Mont-roig.
 L'any 2015 ha estat ple de bolos molt satisfets dels resultats i omplint els llocs on anàvem Personalment diria que ha estat l'any més productiu des de la creació de " l'Invisible titelles" La part negativa dir que vam acabar l'any malament doncs tot aquest anar i venir em va portar  a l'hospital estressat i amb una infecció a la boca de l'estomac. Res un ensurt i tenir que suspendre l'última actuació de l'any, el 31 de desembre a la tarda (Home dels Nassos)

Cert que vaig dir que el 2016 seria un any sabàtic pel que fa  a realitzar noves produccions. Que em limitaria a fer actuacions amb els espectacles que portem a la cartera. Però no serà així, fins dilluns "farem vacances" i desprès  ja tornaré a estar embolicat en un parell de projectes, un a curt termini i l'altre pel proper Nadal. Els artistes ja ho tenim això.