Aquesta és una tardor d'estrenes

Aquesta és una tardor d'estrenes, si ens ho permet "madame Covid". Primer "Abiyoyo"  que en un principi estrenavem el dia 24 d'octubre i ho hem ajornat pel novembre. També estrenarem "Artur i Clementina" en format streaming a finals de novembre i més endavant ho farem  de manera presencial amb públic en directe  "Artur i Clementina" està basat en el conte de l’escriptora i historiadora de l’art italiana, Adela Turin. 

Aquesta història ens narra la vida de dues tortugues enamorades; a Clementina li encanta l'art, les seves inquietuds i aspiracions van més enllà del que és tangible, ja que el seu pensament és purament artístic. A l’Artur, li interessen més els aspectes diaris i terrenals de la vida quotidiana. 
Clementina decideix que igual l’Artur té raó, ja que ell sembla molt intel·ligent, de manera que opta per fer-li cas. Perquè ella no es trobi trist, Arturo decideix portar-li a casa objectes bonics que representen les aspiracions que Clementina té. A poc a poc la casa de la tortuga està cada vegada més pesada. 
Clementina se sent atabalada i Artur no entén per què és tan desagraïda tenint tot el que una tortuga pot desitjar. 
El final d’aquesta història ho deixem sense desvetllar perquè d'aquesta manera intenteu endevinar i sobretot, perquè us recomanem vegeu el nostre espectacle. 
Però ... Segueixen existint molts Arturs? ¿I Clementines? 
És innegable que encara són necessàries obres sobre igualtat i coeducació, ja que el camí cap a la superació de les diferències encara és llarg. L'escola, per aquest motiu, té un paper primordial al costat de la família per canviar un model de societat, en el qual a través de la coeducació i programes d'igualtat, els nens i nenes i per tant futurs adults i adultes siguin els que creuen un model de societat més igualitari. Per això creiem que a través d’espectacles com aquest podem posar el nostre granet de sorra perquè això sigui possible.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Per fi! ESTRENA

"La veritable història del rei que tenia el nas vermell"