L’espectacle infantil del conte ‘El Barret del Nano Capità’ s’estrenarà per Internet

 


La Colla Jove emetrà a les seves xarxes socials el proper dimarts 20 d’octubre l’espectacle infantil del conte del Seguici ‘El Barret del Nano Capità”, interpretat pel titellaire Joan Reverté 

La Colla Jove Xiquets de Tarragona farà arribar a tots els públics l’espectacle infantil del conte del Seguici ‘El Barret del Nano Capità’ de forma virtual. Els de la camisa lila emetran la representació, interpretada pel polifacètic conta-contes Joan Reverté, a través dels canals de YouTube i Facebook de l’entitat el proper dimarts 20 d’octubre a les 19.30h. L’espectacle té una durada aproximada d’un quart d’hora. 

Aquesta proposta a quatre bandes entre la companyia ‘L’Invisible Titelles’, Insitu Comunicació, l’Associació d’Amics de la Colla Jove i la Colla Jove, sorgeix arran de la dificultat per fer arribar la presentació a tota la gent per les restriccions d’aforament que va haver de complir l’acte oficial realitzat al local de la Colla Jove el passat mes de setembre. 

A més, la iniciativa també servirà per mantenir el lligam entre la colla tarragonina, l’Associació d’Amics i els castellers/es, associats/des i la ciutat en general en un any en què la situació sanitària no permet realitzar amb normalitat activitats castelleres i lúdiques. El vídeo es penjarà posteriorment tant al Facebook com al YouTube de la Colla perquè tothom en pugui gaudir en qualsevol moment. 

Els contes del Seguici: 8 edicions 

El maig del 2013 l’Associació d’Amics de la Colla Jove i Insitu Comunicació van signar un conveni per iniciar una col·lecció de contes infantils dins el marc de les Festes de Santa Tecla, amb els elements del Seguici Popular de Tarragona com a protagonistes. 

D’aleshores ençà, cada any s’edita un nou volum que, a més de presentar-se en societat durant les festes de Santa Tecla, serveix com a epicentre d’un conjunt d’activitats de lleure infantil. També ajuden a divulgar el patrimoni cultural i les tradicions de la ciutat, i intenten inculcar als més petits bons hàbits de lectura. 

youtube.com/CollaJoveTarragona


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO