2º edició de "La veu em frisa"



Hospital universitari sant Joan de Reus


Policlinica Comarcal del Vendrell

 El director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Jordi Agràs, ha  presentat la segona edició de "La veu em frisa", un projecte literari que té l’objectiu d’apropar la literatura a col·lectius de persones que tenen més dificultats per accedir-hi.

El projecte es desenvolupa cada any amb motiu de Sant Jordi, i aquest any, per raons organitzatives, es concretarà en una programació d’activitats que tindrà lloc durant el proper dia 21 d’abril. Enguany La veu em frisa consistirà en 10 espectacles de titelles a 8 centres sanitaris de Tarragona, Reus, Valls, Vila-seca, el Vendrell i Salou. Al llarg del matí i de la tarda, les companyies Genovesa, L’Invisible Titelles, Forani Teatre i Xoi Mangoi duran a terme actuacions adreçades tant a nens i nenes com a adults hospitalitzats o residents en aquests centres.
 L'Invisible estarà al Hospital Universitari Sant Joan de Reus pel mati fent dues funcions una per nens i l'altre per adults i per la tarda a la Policlinica Comarcal del Vendrell   amb una versió molt especial de: "la veritable història del rei que tenia el nas vermell"

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO