QUE ES PETITS FOURS?


Per què “Petit – Fours”?
Els “Petit-fours” són preparacions de pastisseria i confiteria molt diverses, que tenen en comú la seva mida reduïda i que es mengen d'un mos.. El nom es remunta al segle XVIII, quan els forns es construïen d'obra, de manera que la cocció de les peces més petites tenia lloc à petit four (a forn petit) és a dir, amb el forn pràcticament apagat. es considera com un petit four, els bombons, confits, massapans, pralinés i fruites confitades, també les pastes salades, pràcticament obres d'art en miniatura i es solen servir tradicionalment en còctels, aperitius, berenars, o prenent tè o cafè.
Pensem que aquesta obra es precisament això petites histories que podem endolcir o treure l’amargo de lo quotidià per uns minuts.

L’espectacle:
L’espectacle esta dividit en 9 sketchs on els titelles interpreten uns monòlegs, alguns divertits, àcids, d’altres mes reflexius, no triats a l’atzar sinó que l’autor a volgut posar a l’abast de l’espectador unes pinzellades del seu món i retratar icones personals,

1.- Introducció
2.- Carta al pare Noel
3.- L’aplec del Lliri
4.- Un problema d’imatge
5.- El gran Paquito Torregrosa
6.- L’home invisible
7.- No vull menjar
8.- Max & Beth
9.- Que bonic es el bricolatge!
 i alguna sorpresa mes potser...

Un nen emprenyat el dia de Nadal, un nostàlgic poeta, un vampir decrèpit i amb problemes, un cantant de coples vingut a menys, una nena trapella, l’amor entre sabates i fins i tot un boig, composen aquest inventari de personatges-

El text:
El que fa als textos del guió; a part dels de elaboració pròpia, s’ha adaptat un conte d’en Jesús M Tibau del seu llibre: “Una sortida digna “ La resta ha estat un veritable experiment 2.0 doncs hem fusionat diferents textos anònims i populars trobats per la xarxa d’Internet. Per arribar aquesta selecció hem escollit entre mes d’un centenar de contes o textos que prèviament havíem recollit.


AVIAT ESTRENAREM!!!! JA US AVISAREM

Comentaris

Carme Rosanas ha dit…
Avisa'ns, avisa'ns que m'agradaria molt venir!
Jesús M. Tibau ha dit…
tinc moltes ganes de veure'l

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO