TORNEN "ELS COBERTS DE PLATA"



Recuperem l'obra: "Els coberts de plata" divertda si mes no, per una bona causa:
La Festa del tió de Nadal de l'Associació de nens amb sindrome de Down de les comarques tarragonines

En aquest espectacle us oferim les aventures d’en Tit i en Pispa, la eterna lluita del be i el mal, del que esta ben fet i el que no ho esta.
En Pispa, lladregot professional decideix venjar-se d’en Tit a qui acusa de ser el culpable de anar a parar a la presó per robar uns coberts de plata. Es farà passar per un prestigiós xef de cuina per poder entrar a treballar a casa del sr. Usuret on hi treballa en Tit com a criat i així aconseguir apropar-se a ell per portar a terme el seu pervers pla de venjança....
“Els coberts de plata” es una comèdia plena de sorpreses i bon humor, basada en uns apunts del mestre Ezequiel Vigués “Didó” de l’any 1937 amb el mateix títol i que ell havia portat a escena amb la seva companyia de titelles per arreu de nostra geografia .

Nosaltres us oferim una nova versió 75 anys desprès La tècnica que fem servir es la de titelles sobre taula, manipulació directa amb un polsim de titella de guant. Una tècnica diferent si mes no a l’original amb la que es va estrenar l’obra.

Amb l’espectacle “Els coberts de plata” tant sols pretenem fer el nostre petit i merescut homenatge aquell que va ser un gran mestre.

 
Dia: 17 de desembre de 2011

Hora:17 hores

Lloc: l'envelat de Montbrió (Baix Camp)









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO