La Fada Xiela

 

Per fi "La fada Xiela" s'estrena: el 17 i 18 de novembre a Can Ninot de Sant Cugat. Desprès d'un any i mig de treball per adaptar aquest meravellos conte als escenaris titellaires, per arriba la Xiela.

 La fada Xiela és la història d’una fada diferent de les altres fades. Ella no pot entendre per què la rebutgen i busca respostes. A mesura que transcorre la història, la Xiela es va trobant amb diferents personatges. Ells li aniran mostrant a poc a poc quin és el seu meravellós poder. A través dels personatges, la Xiela es trobarà a ella mateixa.

Una història per fer reflexionar els nens i les nenes. És un conte per encetar converses. Un conte amb valors. La tolerància, la generositat, el respecte, el diàleg, la cooperació, i la innocència estan presents en aquest conte.


Basat en un conte de Judit Robert i il.lustracions de Cristina Caupena.



Comentaris

maria ha dit…
Avui he descobert el teu blog... quin cas, si, jo!!! fins ara no en tenia ni idea que tenies un blog, i mira... buscant, buscant... t'he trobta encara que siguis invisible!!! Enhorabona pels titelles i ja amb ganes de disfrutar de l'obra, a veure si algun bolo em queda a propet per poder opinar amb propietat!!!
Fins aviat i sort amb la fada Xiela!
Anònim ha dit…
Han quedat precioses!!!

I segur que ningú millor que tu per donar vida als personatges!

Petonet Xiela!

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO