AVUI PRE ESTRENA DE "LA CANÇÓ DE LES BALANCES"

AL SHOWROOMREUS 
 Raval de Robuster 36 (Amics de Reus) 
a les 18h

Única representació!!!! 



A causa de la repressió d’un rei, d'un regne hipotètic (qualsevol semblança amb la realitat és a propòsit) Un  valent jove joglar del poble s’atreveix a denunciar-ho davant del seu castell, tot cantant una cançó sobre la justícia. El rei el castiga a la presó, i, encara que el càstig contra el joglar és dur, la gent seguia cantant la cançó del noi cada vegada que es reunien.
El centre d’interès de l’obra, són els seus valors,  la llibertat i la igualtat.

L’obra esta basada en una de les primeres cançons del genial Ovidi Montllor (poeta, cantant, actor ...) feta sobre un poema de Josep Maria Carandell, i amb una actualitat demolidora. Així volem aprofitar per fer-los un merescut homenatge.

L’obra d’uns 40 minuts aproximadament de durada, és molt original pel que fa als titelles i els decorats, hem procurat que l’estètica de l’espectacle fos com si els postres personatges s’escapessin d’un llibre de contes. Els titelles són de  sobretaula i ens poden recordar a les peces d’un escacs o les figures planes de les ombres xineses, o potser aquells ninotets (papers dolls) retallables de paper amb els que molts de noslatres hi hem jugat a la nostra infància. L’obra esta pensada per representar en petites sales i amb un aforament reduït .


Comentaris

Judit ha dit…
Ja tinc ganes de veure-la!!!!

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO