Titelles per ADULTS a València

Lluerna Teatre
C/ Poetes Anònims, 1 baix, 46020 Benimaclet, València 
 dia 6 de maig a les 20h
Reserva d'entrades a la web de LLuerna teatre

Titelles per ADULTS
Podria sonar a tòpic dir que res és el que sembla .... i no obstant això alguna cosa s’intueix, o ... no.
En aquesta obra, la protagonista és la dona per antonomàsia, una dona que ha viscut una època dura de la nostra història no tan llunyana, encara que pugui semblar oblidada per uns o per altres, i que potser els més joves, ni tan sols poden arribar a imaginar.
Presentem aquesta història amb tocs d’humor per fer-la més suportable, humor àcid, negre i irònic. Encara que tal vegada hauríem classificar-lo com "humor crònic" perquè no és més que una crònica d’alguna cosa que va succeir un dia. I és que a vegades vivim molt més dels records del que pensem.
I aquest títol?
Fa referència al títol del pasdoble "Perla Preciosa" amb el qual el grup "Els Junior's" d'Amposta, van guanyar el Festival de la canción de Terol per allà els anys 60. Però a ella l’anomenen Perla Preciosa per això?
De que va aquesta història?
A "Me llaman Perla Preciosa" una dona ens explica pagines viscudes de la seva vida des de la postguerra espanyola fins els nostres dies. Una dona apassionada per la copla i la "canción española". Una vida amb moltes sorpreses de principi a final. Una infància difícil, el seu primer amor, les tardes al voltant de la radio, etc…
En escena un titella de 1'65mts d'alçada (aprox.) i el titellaire sols a l'escenari, explicant una interessant història, a vegades divertida; molt divertida. En altres moments convidant a la reflexió.
Es un musical?
Podríem dir que si, doncs hi ha cançons cantades amb la veu en directe. Són d'aquelles que van marcar tota una època.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO