La Perla Preciosa



A "Me llaman Perla Preciosa",  Perla és la dona per antonomàsia, una dona que ha viscut una època dura  de  la nostra història  no tan llunyana, encara  que pugui semblar oblidada per uns o per altres, i que potser els més joves, ni tan sols poden arribar a imaginar.
  Presentem aquesta història amb tocs d’humor per fer-la  més suportable, humor àcid, negre i irònic. Encara que tal vegada hauríem classificar-lo com "humor crònic" perquè no és més que la crònica d’alguna cosa  que va succeir  un dia.  I és que a vegades vivim molt més dels records del que pensem.

De que va aquesta història?
        
A "Me llaman Perla Preciosa" una dona  ens explica pagines viscudes de  la seva  vida des de la postguerra espanyola fins els nostres dies. Una dona apassionada per la copla i la "canción española". Una vida amb moltes sorpreses de principi a final. Una infància difícil, el seu primer amor, les  tardes al voltant de la radio, etc...

Es un musical?
        
Podríem dir que si, doncs  hi ha cançons i cantades amb la veu en rigorós directe,  i es que a  la "Perla Preciosa"  li encanta cantar. Són d'aquelles que van marcar tota una època.

 En escena un titella de 1'65mts d'alçada (aprox.) i el titellaire sols a l'escenari,  explicant una interessant història, a vegades divertida; molt divertida. En altres moments convidant a la reflexió.

 Titelles per adults?  Vols dir que no som massa grans per aquestes collonades infantils?
Ho escoltat tantes vegades, i és un error que està malauradament molt estès. La gent pensa que els espectacles de titelles són només per a nens i no és així. Sempre s'han fet titelles per  adults. A molts països la cosa potser  esta més normalitzada,  aquí en canvi patim de masses  complexes. Tot això fa que les companyies de titelles d'aquí apostin poc per  fer muntatges exclusius per adults , per sort cada som més els atrevits. 
"Me llaman Perla Preciosa" és una obra pensada i dirigida a un públic exclusivament adult. i el nostre repte es que l'espectacle connecti amb aquest públic i es deixi portar per la màgia del titella en escena .  A diferencia dels nens i nenes, en els adults, els titelles provoquen una gran fascinació perquè l'adult té clara consciència que el moviment és provocat pel titellaire i no obstant es seduït davant d'això que veu; i aixó es pot tornar del tot pertorbador.

Contractació:

telf: mòbil: 646287914 (Joan)





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO